Batman: Arkham VR - alig egyórás lesz a történet

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 3.
  • Hír
Link másolása
Ez ugyan elég karcsúnak tűnik, így a Rocksteady azzal igyekszik vigasztalni a rajongókat, hogy a kampány után további 90 percnyi tartalom nyílik meg, ami újabb lehetőségeket kínál majd.

Hiába van már itt a küszöbön a Batman: Arkham VR megjelenése, a Rocksteady még mindig nem árult el semmi konkrétat a játékról. Egészen mostanáig, a csapat egyik tagja, Dax Ginn ugyanis a PressStartnak adott interjúban megerősítette, a PlayStation VR-exkluzív kitérő története mindössze egyórásra rúg, igaz, további 90 percnyi tartalom nyílik majd meg játék közben.

Ginn számításai szerint így nagyjából 2,5 órányi mókára számíthatunk, attól függően, ki hogyan játszik majd a Batman: Arkham VR-ral. Illetve mindez attól is függ, hányszor vágunk neki újra és újra a történetnek, a bónuszként megnyíló másfél óra ugyanis több újrajátszási lehetőséget is ígér.

A játékban egyébként magát Batmant alakítjuk majd, aki egy nagyon komoly gyilkossági ügyet igyekszik felgöngyölíteni. A történet a klasszikus Batman-képregények stílusában zajlik majd, szóval bőven lesz itt sötét pszichológia és kütyü is. 

A VR-kaland 20 dollárba fog kerülni és a PlayStation VR egyik nyitócíme lesz.

28.
28.
Őrnagy
#23: Én szemüvegben nézek tv-t, és elárulom: sokkal jobb, mint anélkül! Igaz, talán azért, mert szemüveges vagyok...
26.
26.
zozo76hun
amennyire odavoltam az elejen ezert a vr-buliert most ugyanannyira nem is erdekel mar. olyan semmilyen, meg alig normalis meg onkabb demo mint jatek, meg hol van normalis komoly AAA jatek, mint pl dying light, battlefield, meg ilyenek. na ha ilyenek jonnek vr ala akkor majd visszaterek magamba a temara. :)
24.
24.
Yanez
#23: Pont így vagyok ezzel én is!
23.
23.
delphijos
Nálam eleve alap hogy ne legyenek kábelek. Majd ha lesz wireless sisak, akkor meggondolom. De hogy 12 USB porton legyek összekötve a géppel, az nekem nem jön be. A 3D is a szemüvegen bukott meg nálam, és nem fogok szemüvegben tv-t nézni. Lehet hogy ez az én hülyeségem, de ez van.
22.
22.
delphijos
#18: Mondjuk az is irreális elvárás lenne hogy senki nem árul semmit, és amikor szuper olcsó, és "tökéletes" lesz a technológia, akkor mindenki kijön az ász VR cuccokkal. A HD TV ( ha már feljött ) hasonló dolog, az se úgy futott be, hogy senki se árulta drágán, csak amikor olcsó lett akkor jött vele ki mindenki. Ez minden új technológiával így megy. Emlékszem az első DVD lejátszók is 150-160 ezerbe kerültek itthon. Vagy említhetném a laptop-ot is, horribilis ára volt az asztali gépekhez képest.
21.
21.
dcba
#20: Nezd, ha olyan arban lesz (mondjuk 100 dollar) es a kanapen, vagy az asztalnal ulve beulhetsz egy autoszimulatorba, akkor mar buli. Nyilvan ehhez kell meg ido, h tenylegesen meglegyen a szukseges frame per sec es a korszeru grafika, de en pl barmit megadnek, ha autokazhatnek igy. Esetleg egy ilyen Batmanes marhasaggal is ellenek. Nyilvan a teleportalos bena iranyitas idovel meg lesz oldva, de egyenlore ezeknek az ara is olyan, h csak a legelszantabbak veszik meg.
20.
20.
Drazhar
#17: Ha mind árában, mind követelményeiben kevesebbet fog elvárni, amíg csak azt az irányt követi amilyen játékok most vannak akkor is tárgytalan részemről :D
Ez a "nem tudunk haladni, csak teleport van" meg társai ez nem az én világom.
17.
17.
dcba
#10: Mivel gyerekcipoben jar meg, persze, h draga es egyenlore, mondjuk szepen, egyszeruek a jatekok, de nezd meg pl a HDTV-ket. Emlekszem kb 10 eve egy full hdtv tobb millio FT volt es csak a szupergazdagoknak volt. Mostmeg az utolso prolinak is minimum 42"es FullHD Led TVje van.

Sztem par ev es a VR mindenkinek elerheto lesz es kijon kb meg egy generacio a GPU-kbol es mar az also kategoria is tudni fogja a VR-t.

Ellenben olyan szinten en sem vagyok a hive, h acsorogni kell, meg ugrandozni, hadonaszni. Oreg vagyok en mar bohocnak :D :D
14.
14.
Chrysh
#11: Ha venném a fáradtságot, és megkeresném a kinect érkezése előtti híreket és beszélgetéseket, biztos találnák ehhez hasonló (szerintem ócska) érveket, hogy még nem tudja senki és még lehet hogy jó lesz. Nem, néhány cím kivételével nem lett az. Ráadásul azt se lehet mondani, hogy jósolgatás, mert már kint van egy pár VR játék, de a nagyrészük akkora egy förmedvény a számomra rettentő idegesítő "lebegő" kezekkel, hogy arra szavak nincsenek. Tehát amikor itt beharangoznak egy új Batman játékot, joggal várhatjuk el, hogy ebbe beleölnek annyi energiát, hogy ne egy 2x90 perces valamit köhögjenek fel.
13.
13.
Drazhar
#12: Amúgy már a gépelés közben is erre gondoltam :D Végülis jogos, bár a VR jelenleg sokkal drágább. Meg az ájfonhoz nem kell egy üres szoba :)
12.
12.
Yanez
#10: Apple cuccokból is lett. :)
11.
11.
Yanez
#8: Nem hiszem, hogy tudnád mi megy a levesbe. Most még senki sem tudja. A jóslás meg nem egyirányú utca.
10.
10.
Drazhar
#9: Magánvélemény: amíg ilyen áron fut, ilyen hardver kell hozzá, plusz egyéb olyan irreális követelmények (legyen egy full üres, több nm-es szobád csak erre) addig ebből nem lesz néptermék. Ha pedig valami nem elérhető a fogyasztók nagy részének abból nem lesz sikersztori. Ettől még maga a technológia lehet jó, nem azt mondom, hogy nem az.
9.
9.
Angelwing
#8: Nem lesz irány? Ha megveszi a szemüveget 5 millió ember akkor csak lesz értelme fejleszteni rá nem? Várjuk csak ki hogy mi lesz ebből az egészből mert addig csak mindenki okoskodik de okosat nem tud mondani.
8.
8.
Drazhar
#2: Nincs mitől tartani, mivel a VR nem lesz "irány".
Ugyanúgy megy a levesbe, mint a Kinect meg a PS Move.
5.
5.
shatterhand
Baszki mit kell csodalkozni? Vajon miert nem duborog a VR? Kuradraga es ilyen minijatekokat kapsz. Nem kapsz battlefieldet,codot,stb
Egyedul talan az autos cuccoknal van ertelme de akkir is... Ennyi penzert az se. De jo legyen ra vevo. Csak az meg olyan keves hogy magatol leall az egesz vr.
2.
2.
Yanez
Ha ennyi tartalom 20 dolcsi, akkor mennyibe lesznek a tartalmasabb VR címek? Ez nekem nem tetszik.
1.
1.
aordog
Ez most ugye valami tréfa?
Ha jó néz ki, akkor ennyi lesz a VR-re?
Ha meg több idô, akkor inkább meg gyengébb kinézet?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...