The Walking Dead - már be is rendelték az új évadot

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Még el sem kezdődött a The Walking Dead hetedik évada, a készítők bejelentették, hogy jövő októberben is visszatér a sorozat. Közben elindult a Fear the Walking Dead következő minisorozata.

Az AMC a Twitteren jelentette be, hogy berendelték a The Walking Dead nyolcadik évadát, a Scott Gimple által terelgetett folytatás jó eséllyel 2017 októberében debütál, méghozzá a sorozat századik epizódjával. A hetedik évad éppen most vasárnap, vagyis október 23-án rajtol el.

Az előző szezonzáró nem kicsit kiakasztotta a rajongókat, miután minden idők egyik legbosszantóbb cliffhangerével sikerült lezárni a hatodik évad eseményeit. Ahogy azonban azt a Ricket játszó Andrew Lincoln is megerősítette, a vasárnapi premierepizódban biztosan kiderül, hogy kivel végez Negan.

Ezzel párhuzamosan elindult a Fear the Walking Dead második minisorozata is, amely a Passage alcímet kapta. Az interneten futó sorozat 16 részes lesz, és a Flight 462-höz hasonlóan egy-egy perc hosszú epizódokkal operál. Habár a régiókorlátozás miatt mi nem érhetjük el az AMC weboldalán, a YouTube-ról nem olyan nehéz levadászni a sorozatot, amelynek - a korábbi tapasztalatokból kiindulva - legalább egy karaktere a Fear the Walking Dead harmadik évadában is szerepet kaphat. Íme, az első felvonás:

15.
15.
#14: Upsz, igaz, bocsesz.

#12: Mmmhm, oké. Azzal egyet tudok érteni, hogy csak ott érződött Darabont keze. Akkor még jó volt.
14.
14.
Skygameboy
#11: Nem a te hozzászólásodra reagáltam hanem a 4.-re.
11.
11.
#10: Ezzel a Barátok Köztös kijelentéssel most szépen le is írtad magad. (Ha valami is hasonlítana rá a sorozatból, az max az egy helyben ücsörgős második évad lenne.)
Arra viszont nem is céloztam, hogy valaki azért lenne agyatlan, mert neki tetszik, nekem meg nem. A hozzászólásod hangvételéből ítélve már így is magadra vetted a dolgot, a kuszasága miatt pedig sajnos tényleg közéjük is sorollak. Asszem mi nem fogjuk szeretni egymást. :/
9.
9.
Mortis
#6: vagy inkább olvassák a képregényt: annak a legrosszabb pillanatai is mérföldekre vannak (pozitívan) bármitől, ami a sorozatban van; egyetlen jobb változtatást nem eszközöltek.
8.
8.
ollie92
#7: Big Bang Theory ott baszódott el, mikor mindenki becsajozott.
Howard a legnagyobb arc, de amint Bernadett szorongatja a golyóit, inkább kínos.
1.
1.
Még az ötödik évad közepén kaszáltam el, pedig már akkor is jó ideje untam. Az első évad volt a legjobb, messze.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...