PlayStation 4 Pro a '80-as években

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 28.
  • Videó
Link másolása
Ütős reklámot villantott a Sony a PlayStation 4 Próról. Az egész videó a nyolcvanas évek stílusában készült, és a konzol mellett az Infinite Warfare zombimódját promózza - nem véletlenül. Neonfény, farmerek és ripacskodás.

Ha a korszak megdobogtatja a szívedet, akkor a PlayStation brit részlegének reklámja tutira tetszeni fog. Ha nem, akkor értetlenül nézed majd a fura szereplőket, a túltolt vizuális giccset és a katódcsöves tévék zavaros adásaira emlékeztető képi világot.

Mint ismert, a Call of Duty: Infinite Warfare zombimódja is egészen a nyolcvanas évekig repít vissza minket. A Zombies in Spaceland nagyot merít a diszkókorszakból, és még David Hasselhoffal is összefutunk benne.

Ami pedig a PlayStation 4 Prót illeti, "szuperkompakt megaprocesszorral, forradalmi, vezeték nélküli joystickkel és szuper friss grafikával" operál majd.

A PS4 Pro november 10-én érkezik, az Infinite Warfare pedig hat nappal korábban.

10.
10.
arcadia
#8: Én egy miatt is veszek(vettem) dark souls 3 :)))
9.
9.
ilovenancythompson
#2: egyre inkább az az érzésm hogy zombinak nézika játákosokat az igénytelen szar gamekkal amiket kitolnak.
Tisztelet a kivételeknek mert azok mindig vannak.
Mág leheta végén veszek egy wii-t és azon fogok gamelni:)
8.
8.
Csoki80
#7: Az nem lenne jó, mert sokan megmásítanák a véleményüket (szerkesztgetnék). A játékok meg sajnos általánosságban rosszak 1-2 jó játék miatt nem vesz gépet normális ember. Nekem lehet, hogy kimaradnak az új generációk, mert csak a grafika minden :-(
7.
7.
Machiavelli
Egy kicseszett szerkesztés gombot rakhatnátok fel komolyan, hát már 3 évvel ezelőtt mikor regisztráltam, már akkor is azon ment a hiszti, hogy egy k*rva szerkesztés gomb legyen már.
6.
6.
Machiavelli
#4: Nem, csak te látod fordítva a világot, csak nézd meg a mai embereket, az igényeiket és a szükségleteiket. Látni fogod, hogy a kettő egyre jobban távolodik. Sajnos ez a mocskos kapitalista, marketing teli kirakat világban a materialista igények és így szempontok érvényesülnek. Az a lényeg, hogy minden alufóliával legyen becsomagolva, az nem számít hogy bélsár van az a fólián belül, na DE és itt egy nagy de. Ne általánosítsunk, mert az sosem vezet jóra. Biztosan erre is jönnek, majd olyan alkotások, mint az Uncharted, Last of Us, Journey.
5.
5.
DON GONDOCS
#4: Komolyan, nezzetek meg! Mar nem bizonyos jatekokkal probaljak eladni a konzolokat, hanem azok kinezetevel! Vagy csak en latom forditva a vilagot?

És milyen jól csinálják nem? Most minek erőlködjenek azzal hogy hangulatos és tartalmas játékokat készítsenek ha a vásárlók beérik kevesebbel is. Nem azért mondom mert énis aktív játékos vagyok és elég sokféle játékkal játszok, de érződik hogy eléggé letornázták az igényeket. Legyen szép grafika, multi, legyen openworld, sok gyűjtögethető kraftolható bizbassz és ámen. Nemazt mondom sok jó játékkal játszottam az elmúlt években, mert az ember ráfanyalodik azokra a játékokra is amik kevésbé érdeklik, de hogy mennyire teljes öröm. Nem kell sokat várni.
4.
4.
Yanez
"Most powerful console" - kar, hogy mostansag elsosorban errol szol a gamervilag konzolos resze. Ugy ertem most mar ki kell ezt irni, mert most mar ez is eleg ahhoz, hogy az emberek ravessek magukat, mint Mari neni a nyugdijra. Emlekszem anno csak par jatek kep is eleg volt a doboz hatuljara. :D This is for the farokméregetők!

Komolyan, nezzetek meg! Mar nem bizonyos jatekokkal probaljak eladni a konzolokat, hanem azok kinezetevel! Vagy csak en latom forditva a vilagot?
3.
3.
Machiavelli
#2: Én elég egyértelmű erős társadalom kritika nyomait vélem felfedezni. Igazából minden társadalom kritika ami reflektál a mindenkori társadalomra. Szóval a válasz röviden, egyszóval.: Igen. :)
2.
2.
Stranger
Direkt írták ugyan olyan stílussal a players-t és a zombies-t?
1.
1.
zozo76hun
gyun a pro, gyerekek, gyun... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...