Titanfall 2 - dinamikus felbontás PC-n is

Link másolása
Megérkezett a Titanfall 2 legújabb update-je PC-re, mely a rengeteg apró hibajavítás mellett egy nagyon fontos funkcióval is bővítette a játékot: immár PC-n is elérhető a dinamikus felbontás.

Élesedett a Titanfall 2 legújabb frissítése, mely természetesen rengeteg hibajavítást eszközöl. Jobb teljesítményt kaphatunk, valamint a játékmenetben is kijavítottak pár apróbb hibát - a megoldott problémák teljes listáját erre találjátok.

Emellett egy nagyon fontos funkcióval is, a dinamikus felbontás lehetőségével is bővült a játék, mely konzolon már egy ideje elterjedt újítás, PC-n azonban még csak pár cím támogatja. Ezen beállítás segítségével a játék dinamikusan, a képernyőn zajló események függvényében változtatja a játék felbontását, majd a képet visszaskálázza a natív méretre. A cél természetesen az, hogy minden körülmények között 60 fps-sel fusson a cím.

Ez a funkció a gyengébb PC-vel rendelkező játékosok számára jön a legjobban, de a 4K-s megjelenítővel rendelkező gamerek is nagy hasznát vehetik, ha számítógépük nem képes a nagy felbontás rezzenéstelen meghajtására.

8.
8.
Hunszi
#5: Ne is mond...tipikusan ilyen egy egy haveron, amikor FIFA-zunk, az EA a FIFA, a controller minden és mindenki hibás csak ők nem, hogy nem tudnak egy gólt belőni :D vannak ilyen emberek nincs mit kezdeni, el kell fogadni
5.
5.
Rakottkrumpli
#3: NEm találkoztál még hárdkór fanatikus multis fps-es arccal. Ezek képesek config fájlokban cs. 1.6 szintre butítani bármelyik játékot, csak hogy a 120 fps minimum meglegyen, me' ha megölik, akkor az a 119 fps miatt volt és nem azé, mert jól játszott az ellenfél, vagy épp az illető volt figyelmetlen....
3.
3.
headhunter86
#2: Na már a 60 se elég? Jön a 75-ös láz?
Bőven jó lenne a 60 is.
2.
2.
koviprog
kicseszett 4k hype tökömet már bele oldják meg a 75fps FullHD-ben és kész boldog 40 közeli gémereket szerezhetnek, akik csak heti 6 órát játszanak mondjuk.
1.
1.
zozo76hun
ez jo lehet pc-n is mert akkor mar annyira sem kell optimalizalniuk. megoldja erobol, ha kell csokkenti a felbontast is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...