HDR-támogatást kap a ReCore

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 28.
  • Hír
Link másolása
Az Xbox One S-nek köszönhetően Xboxra is begyűrűzött a HDR-őrület. A Microsoft kínálata egyelőre visszafogott, de folyamatosan bővül a lista, jövőre például a ReCore is a része lesz.

Egyre több játék csatlakozik azon címek sorához, amelyek utólagos rásegítéssel, de támogatni fogják a játékipar legújabb hárombetűs rövidítéssel illetett mániáját, a HDR-t.

A Microsoft felhozatala az Xbox One S premierjével állt rá az újdonság kiaknázására, és bár a lista még visszafogott, a redmondiak mindent elkövetnek, hogy fokozatosan bővüljön azon játékok listája, amelyek támogatják a HDR-t.

Ehhez a társasághoz csatlakozik az Armature Studio és a Comcept közepesre sikeredett ügyességi akció-platformere, a ReCore is. Shannon Loftis Twiterren tett bejegyzése szerint a frissítést valamikor 2017-ben kapja meg a játék.

16.
16.
CitromH
#15: Én az 55uh8507-es LG-t néztem ki magamnak, de sajnos hiába rendeltem meg, nem tudták szállítani, mert készlethiányos. Azt javasoltam volna, csak az nem az a kategória amit ő keres. :)
15.
15.
Ronam
#14: Ez csak a 8 bites HDR-t támogatja, sok értelme nincs.. Belépő kategória ez is, mondjuk nem olyan rossz tv. A betekintési szögek sajnos elég bénák, és ami a másik hátrány az a 8 bit HDR. Ezeket leszámítva nem olyan rossz választás (ha nincs több pénz :)
14.
14.
CitromH
#13: Sőt van HDR képes 40es Tv is:
http://www.argos.co.uk/product/5395851

A Samsung nekem ki van zárva teljesen szubjektív okokból, de ezt ne zárd ki a lehetőségek közül.
13.
13.
CitromH
#12: Ha kicsi a szoba akkor közelről is nézed. Itt viszont kellemes lehet a 4k, még akkor is, ha a játékot nem annyiban futtatod. Közelről nézve jobb lehet egy 4k-s tévén játszani, még akkor is ha csak felskálázod a játékokat. Árban meg nem túl nagy ugrás. Az oldalon most van egy egész jó darab hatalmas akcióval: http://www.argos.co.uk/product/5319851
12.
12.
kryszisz
#11: Köszönöm a válaszokat, egy elég kicsi szobában lakom itt kint, ráadásul szobatársam is van, így egy böhöm nagzmy TV nem igazán férne el sajnos...tudnátok akkor a belinkelt oldalról egy normális Full HD tv-t? Annyira nem létfontosságú nekem a 4K végső soron, ha jól olvastam 1080p-ben is szebb grafikát kapok pspron sok játéktól, mindössze ac felbontásról és a hdr-ről kell lemondanom...abba megvtalán nem halok bele:D
11.
11.
kamgecam
#9: +1 Samsung 49KS7000 az év tévéje.Középkategória viszonylag jó árban, de pár hónap múlva zuhanni fog árban is, ráadásul igazi HDR (10 panelles)van benne amitõl õrûletes szikrázó szinkavalkádal rendelkezik.Engem Admin beszélt rá és ezt is fogom venni de csak jövõ márciusban, addig az árra is visszafogottabb lesz.
10.
10.
delphijos
#9: Egyetértek Ronam-al. Egy vacak 4K tévénél jobb egy középkategóriás FHD. És 40-est tényleg nem sok értelme van venni.
9.
9.
Ronam
#8: Ez egy 40"-es tv, ráadásul Hisense! Ennek baromira semmi értelme, ennyi pénzből inkább valami normális FHD tv-t vennék. Szerintem a 4K-nak 55" alatt semmi értelme, és belépő kategóriás 4K tv-t sem vennék. Ha 4K-t szeretnél venni, inkább spórolj még pár hónapot, és vegyél valami normálisat. Samsung KS7000 pl egy jó választás.
8.
8.
kryszisz
Ha már HDR, szeretném megkérdezni, hogy ez a TV HDR képes: http://www.argos.co.uk/product/5804476 ? Mert tervezek jövő hónapban venni egy PS Pro-t, és csemegézek a 4K-s TV-k között, viszont annyira sokat nem akarok költeni, mert azért az UK-ben sincs kolbászból a kerítés sajnos. Szóval az okés, hogy 4K a TV- de a HDR külön nincs feltüntetve a leírásban, ezért is szeretném egy nálamnál kevésbé laikus ember véleményét kikérni, nem akarok rosszul választani, annyira azért nem lesz olcsó mulatság a kettő együtt. Előre is köszönöm a választ!
7.
7.
kopic
Mennyi fogyott belőle vajon ? 300-400e ?
6.
6.
McDuff
Ha ma jönne ki rá, már az is késő lenne, 2017-ben pedig már a kutyát se fogja érdekelni.
5.
5.
CitromH
#4: http://www.hwsw.hu/hirek/55011/hdr-high-dynamic-range-megjelenites-tv-televizio-monitor.html

A google sokat segít.
4.
4.
Heldengeist
Most én pislogtam egy hosszút, vagy ez a HDR ugyanaz a HDR akar lenni, ami a Half-Life 2 Episode 1-ben mutatkozott be cirka 10 éve? Mi ebben a nagy szám 2016-ban?
3.
3.
Ronam
HDR-től a játék még ugyanolyan fos marad..
2.
2.
user101
#1: Jah, meg egy játék ami alapból támogat szines tv-t és nem fekete-fehér junosryra írták, mint ezt...
1.
1.
GAMEROD
Csak HDR-t támogató tévé is kéne hozzá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...