Ruhareklám az új Need for Speed-ben

  • Írta: Daks
  • 2006. augusztus 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A játékokban egyre több reklámmal futunk össze, és már az NFS világát is megfertőzték a marketingesek. Persze a CD ettől még nem lesz olcsóbb.
A játékokban egyre több reklámmal futunk össze, és már az NFS világát is megfertőzték a marketingesek. Persze a CD ettől még nem lesz olcsóbb.

Ugrás a galériához

A Need for Speed: Carbon-ban az 55DSL ruhagyártó cég cuccait fogja majd viselni minden szereplő, ami nekik azért jó, mert így megismerik a márkát, az EA-seknek azért, mert sok zsét kapnak érte. Mi nem nyertünk semmit az üzleten, ugyanolyan drága marad a játék.
10.
10.
majoros25
Látszik hogy az EA mindenhóvá befurakszik már nem sokára a gatyánkon is EA reklám mi lesz veled de a játékaki királyak főleg a NFS sorozat legújabb példánya a NFS Carbon király sirály legjobb mit mondhatnék még fantasztikusan jó :) szerintem
9.
9.
Griff
fogadjuk, el hogy egyre több a reklám.. így legalább még több pénzük lesz egy mégjobb játék megalkotásához:)
8.
8.
Petike0011
Mi a turoért kel Gémet irni amikor lehetne game vagy legalább magyarul jatek:D
7.
7.
DACANAL
Akármit is hoznak ki belőle a TEST DRIVE UNLIMITED megeszi reggelire! XD Má csak azét is met graf , hang , játékélmény , sebességérzetben sokkal jobb lesz a tuningolás + kell a DEAD-nak.

JA és legalább 100 autóra lehet számítani és 1000km utra ami sokal több! Viszlát NFS!!!!
6.
6.
Roly
mekkora marhaság...inkább tegyék tele reklámmal és adják 10ezerrel olcsóbban, akkor talán nem 100 magyar veszi meg, hanem 2000.
5.
5.
ldavid
az autosculpting miatt ebben lesz a legtöbb tuning
4.
4.
ATi0021
Szerintem ez lesz az eddigi legjobb NFS. A Carbonban kevés lesz a tuning. Ez hülyeség. Inkább nézzétek meg a www.nfsplanet.de oldalon a Carbon videók között az Autosculpt-ot bemutató videót.
3.
3.
Mast3rmind
Majd mi meg rakatunk a mi pólónkból a Warhammer Mark of Chaosba, jól nézne ki xD
2.
2.
Mast3rmind
Itt hirdetem, hogy lehet kapni Gamekapocsos pólókat xD Akinek kell szóljon :D
1.
1.
kzsolt4444
Engem nem érdekel milyen ruhába lesznek csak jobb legyen mint a most wanted mer az egy kalap szar volt. Legyen benne neon 6x annyi tuningolási cuccok mint az eddigi összes ea-gameban azt meg leszek:d.

Legyen benne este, és jöjjjjjjöööönn má ki végre

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...