Gigantic - elstartolt a nyílt bétateszt

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 9.
  • Korai verzió
Link másolása
Miután a Perfect World felkarolta a Giganticot, játszható formába került a MOBA Windows 10-en és Xbox One-on. A nyílt bétateszt már minden érdeklődő számára elérhető, ráadásul él a közös játék lehetősége a két platform közt.

Ígéretes projektként kezdte a pályafutását a Gigantic (bétateszt), ám egy máig tisztázatlan döntés miatt a Microsoft levette a kezét róla. Szerencsére a Perfect World Entertainment látott fantáziát a MOBA-ban, így végül a fejlesztő befejezheti azt.

Az ígéreteknek megfelelően a nyílt bétateszt a minap vette kezdetét Windows 10-en és Xbox One-on a Game Preview program keretében. A játék az 5v5-ös küzdelmekre fókuszál, 16 hős közül választhatunk magunknak egyet a meccsek elején - a bétában egyelőre csak 6 karakter szerepel. Ha szépen teljesítünk, idővel egy hatalmas bestiát is idézhetünk magunk mellé.

A végleges játék free-to-play lesz, ráadásul a PC-sek és az xboxosok együtt játszhatnak majd. Ha beruházol a 40 dolláros Founder's Packbe, már a béta elején megnyithatod mind a 16 hőst.

5.
5.
Bazoo
#3: Értem, hogy 2017, de könyörgöm az Overwatch is elfut a gépen. Itt meg konkrétan nem ad lehetőséget a játék a gépnek. Idővel tutira optimalizálják és orvosolják ezt a problémát, értem én hogy még Beta. Az előző kommentem tényleg csalódottságomban írtam, mert ki szerettem volna próbálni...

// A 8GB ram megvolt amíg az alaplapon el nem szállt az egyik DIMM slot (a kettőből), új alaplapot meg csak proci cserénél veszek legközelebb.
4.
4.
GODL1KE
sztem 8 giga is kevés lassan 32 gigában gondolkozom, gtx 1070 8 gb vram valamint ssd legalább windows-nak és onlány játékoknak... ja és egy proci is kell .. ezt így kimondtam kb 250- de én ezt a gépet 2018 ban szeretném, kérdés addigra mennyire állja meg a helyét?
3.
3.
Dercsi
#2: Lassan 2017, ideje lenne fejleszteni szerintem...8GB ram ami egy mai pc-nek kell ha játszani szeretnél....
2.
2.
Bazoo
Ja és minimum 6GB RAM kell neki, az alatt el se indul szóval sajnos kimarad.
1.
1.
imchristailor
Windows 10 only? Shame, pedig kiprobalnam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...