Még várni kell a Watch Dogs 2 első DLC-jére

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 10.
  • Csúszás
Link másolása
Hasonló a helyzet, mint a The Divisionnél, a fejlesztők kapacitását a megjelenést követő javítások elkészítése kötötte le, ezért át kellett ütemezni az első kiegészítő premierjét. Pár napos csúszásról van szó.

Csúszik egy pár napot a Watch Dogs 2 (teszt) első kiegészítője, miután a játék multiplayerrel kapcsolatos problémáit a vártnál tovább tartott kijavítani. Ezt a feladatot persze amúgy is nehéz lett volna kibekkelni, hiszen a T-Bone Content Bundle a kooperatív módot is kibővíti majd.

Hasonló a helyzet, mint a The Division esetében, mikor a Ubisoft bejelentette, hogy inkább elhalasztja az új DLC-ket, amíg ki nem javítja az alapjáték hibáit.

A T-Bone-csomag az eredeti tervek szerint december 13-án jelent volna meg PS4-re, most viszont úgy áll a helyzet, hogy december 22-én számíthatnak rá a PlayStationön játszók, és január 24-én a PC-sek, illetve az xboxosok. A premiert egy mindenki számára elérhető T-Bone-esemény vezeti fel, melynek keretében különböző kihívásokat teljesíthetünk játékbeli pénzért és mindenféle kiegészítőért. Ez december 19-én indul, és négy héten át tart.

1.
1.
Matt8888
Még csak most jött ki a game is..
Vagy csak én érzem azt, hogy "gyorsított" életet élünk már a gamekben is? :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...