Dunkirk - előzetesen Nolan új filmje

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 16.
  • Cooltúra
Link másolása
A korábbi teaser után végre befutott a Batman-trilógiát és az Eredetet is rendező Christopher Nolan második világháborús filmjének, a Dunkirknek az első teljes előzetese.

A Dunkirk azoknak a francia parton rekedt szövetséges katonáknak a történetét mutatja be, akik a német erők gyűrűjében gyakorlatilag a biztos halálra várva igyekeztek helytállni ebben az embert próbáló helyzetben.

A tengerentúlon július 21-én debütál a film.

8.
8.
user101
Meglátjuk, ebben valahogy több fantáziát látok, mint az "újkori" starwarsban...
6.
6.
kopic
#1: +1
Tarantino mellett..
4.
4.
Az első hírek után tökre nem követtem figyelemmel, úgyhogy most meglepődtem, hogy már lassan meg is érkezik. Tom Hardy és Cillian Murphy alapból is, külön-külön is elég nekem a megtekintésre, és akkor emellett Nolan-ről beszélünk. Mondjuk az Interstellar-ban csalódtam picit, remélem, ez ismét letaglóz majd.
3.
3.
Firsttime
#1: Várom én is nagyon. Kiváló rendezőnek tartom úgyszintén. Remélem megtartja eddigi szokásait és a legkevesebb cgi-al operál majd most is. Meg őszintén vártam már tőle háborús filmet. Mást is olyan komorra és realisztikusra csinált, ezek a dolgok meg szerintem egy háborús filmnek állnak a legjobban. Csuuuu csuuuu, felültem a hájp tréjnre.
2.
2.
ollie92
Nagyon érdekelne, hogy Hitler miért parancsolt megálljt, mikor egyetlen csapásra leállíthatta volna a szövtségesek jó hosszú időre. Mi lehetett a szándéka ? Hogy a britek kiszállnak a háborúból ?
1.
1.
logic5
Az egyik legjobb rendező jelenleg. Egy zseni. Kötelező lesz ez a film is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...