Ma érkezik a Watch Dogs 2 új DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 21.
  • Letöltés
Link másolása
Korábban is erre a hétre vártuk, de a Ubisoft most napra pontos dátummal szolgált a Watch Dogs 2 második fizetős DLC-jét illetően. A Human Conditions ma élesedik PlayStation 4-en, a többiek pedig egy hónappal később kapják meg.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Human Conditions DLC három új single küldetéssel érkezik. Az Automatában a Nudle nevű megacég önjáró autóit fúrjuk meg, míg a Bad Medicine-ben egy bérgyilkossal pacsizunk le, hogy egy olyan ellenséggel bánjunk el, aki markában tartja a helyi kórházakat. Végül a Caustic Progressben a DedSec egy olyan nanotechnológiával számol le, amely rettegésben tartja San Francisco hajléktalanközösségét.

Az új missziókat bármikor végigjátszhatjuk, függetlenül attól, hogy hol tartunk a kampányban. A csomagban új Elite kooperatív kihívások is helyet kapnak, melyben egy Jammernek hívott új ellenségtípussal akasztjuk össze a bajuszt.

A Human Conditions a szezonbérlet részét képezi, PS4-re mától tölthetjük le, a PC-seknek és az Xbox One-osoknak március 23-ig kell várniuk rá.

4.
4.
Macifasz
#2: Miután kitoltam a sztorit letöröltem, de most a DLC hírére visszatelepítettem tegnap. Jövőhét szerdáig elleszek vele. :-)
2.
2.
azureknight0715
Még van aki játszik vele?:D
1.
1.
KopyAti
Season passom nincs, úgyhogy kíváncsi leszek mennyi lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...