Nioh - ingyenes páncéllal ünnepeljük az egymilliót

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 24.
  • Biznisz
Link másolása
A Koei Tecmo bejelentette, hogy a Team Ninja szamurájos akció-RPG-jéből már egymillió kópiát szállítottak le a boltoknak. A kiadó egy ingyenes páncéllal köszöni meg a rajongók bizalmát, amit a legújabb javítással kapunk meg.

Két héttel a premier után a Nioh egymillió leszállított példánynál jár világszerte - ebbe a számba a dobozos és a digitális verziók is beletartoznak. A Koei Tecmo látszólag nagyon elégedett az eredménnyel, és mi is hangsúlyoznánk, hogy voltaképpen egy bitangnehéz soulsborne-nal van dolgunk, ami ugye még mindig rétegjátéknak minősül. Az sem mellékes, hogy egy teljesen új frencsájzról van szó.

A kiadó minden rajongónak megköszöni a bizalmat egy aranyszínű páncéllal, amely a mai napon élesedő 1.04-es javítással együtt érkezik meg. Ha beléptél a játékba, irány a "Boons" opció, ahol máris magadra öltheted ezt a míves darabot.

A sajtóközleményben a Koei Tecmo még bocsánatot kért, amiért sok helyen még mindig hiánycikk a Nioh lemezes változata. A kiadó arra törekszik, hogy folyamatosan ki tudja elégíteni a keresletet.

A játékot mi is imádtuk, tesztünket itt olvashatjátok el. Ami a jövőbeli tartalmakat illeti, egy darabig tutira el leszünk látva ingyenes és fizetős DLC-kkel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...