Bulletstorm: Full Clip Edition - sztoritrailer érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 27.
  • Videó
Link másolása
Közeleg a Bulletstorm: Full Clip Edition megjelenése, a Gearbox pedig egy látványos előzetessel igyekszik tudatosítani bennünk, hogy bizony a shooterben a sztorinak is fontos szerepe lesz. Végre láthatjuk mozgásban Duke Nukemet is.

Az eredetileg 2011-ben megjelent Bulletstorm sem a drámai párbeszédekről és a filozófiai mélységeiről volt híres, és nagy eséllyel a felújított grafikával operáló változattal is ugyanez a helyzet. Legalábbis az új sztoritrailer szerint.

Főhősünk Grayson Hunt, aki egy elit osztag, a Dead Echo tagja, akit a Stygia nevű bolygóra küldtek. A planéta tömve van mutáns lényekkel, akiket nem diplomáciai eszközökkel fogunk jó útra téríteni. Értsd: lőnünk kell, de nagyon.

Az április 7-én érkező Full Clip Edition nagy felbontású textúrákkal, megnövelt poligonszámmal, átdolgozott hanghatásokkal és simább framerate-tel operál majd. A 4K felbontás PC-n és PS4 Prón elérhető - az IGN jóvoltából az utóbbi változatba is belenézhetünk.

Az előrendelők Duke Nukemet is irányíthatják majd.

5.
5.
Neo1989
Az eredetit folytatásnak szánták (ez útsó jelenetből is le eshet) de megbukott a kasszáknál. Erre kiadnak egy felújítást. Hát sok jóra nem számítanék.
4.
4.
user101
Kellemes kis bukást kívánok a készítőknek. Úgy, hogy meg van az eredeti és imádom, de ezért a szemétért pénzt tőlem ugyan nem látnak!
2.
2.
DON GONDOCS
Ha nem lenne odaírva hogy felújitott változat azt mondanám ez az eredeti 2011-es gameplay.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...