Vigyázat! Jön a P!nk PSP

  • Írta: Daks
  • 2006. augusztus 22.
  • Hardver
Link másolása
Tegnap beszámoltunk nektek a vadító rózsaszín Playstation 2-ről és úgy tűnik, az csak az előfutára volt a Sony metroszexuális korszakának. Itt a P!nk PSP!
Tegnap beszámoltunk nektek a vadító rózsaszín Playstation 2-ről és úgy tűnik, az csak az előfutára volt a Sony metroszexuális korszakának. Itt a P!nk PSP!

A kis kütyü az európai lányok szívét hivatott meghódítani, a csomaghoz pedig jár majd egy szintén babarózsaszín 32 MB-s Memory Stick Duo és egy ugyanilyen árnyalattal rendelkező exkluzív UMD, rajta interjúkkal és egyéb finomságokkal. A P!nk PSP Value Pack ára 229 euró lesz, a megjelenés pedig idén őszre várható.
11.
11.
Daks
az azért mégse olyan :)
10.
10.
ATi0021
229 euró lesz az ára! Én inkább maradok a Giga Pack-nál. A lányok nem csak a színe miatt veszik meg. Ott van a Sims a lányok másik nagy kedvence. Szerintem amiatt már elég sok lány megvette a maga PSP-jét. Ki az aki megveszi amikor a feketére is lehet tenni rózsaszín matricát. A www.konzone.hu-n a psp/tuning -nál találhatók matricák.
9.
9.
Ca$h
Jaja... van benne valami! :)))
8.
8.
Halfer
Gondoljatok bele, a mai embereknek ez kell. Nem kell itt egyből a lányokra gondolni, hisz ha kimegyek az utcára egyből egy rózsszín inges fiúba botlok. Idáig fajultunk ... (N)
7.
7.
Moebius
Ó már ez is pink.

Lekéne állni ezzel a pinkeléssel miért nem csinál a sony a psp hez cserélhető előlapokat úgy mint a mobilokhoz oszt akkor lehetne pink-től kezdve bilikéken át fos zöldig minden féle psp, oszt nem volna ilyen felhajtás.
6.
6.
dr3l
Az mekkora szívás, hogyha valaki (fiú) vmilyen nyereményjátékon nyer egy PSP-t, és adnak neki egy ilyen p!nk-et! :P ;)
4.
4.
Avium
mekkora egy primitiv allat vagy te...
4.
4.
Ca$h
Brad: tudom, hogy szoktak játszani, nem is ez a lényeg, hanem, hogy a PSP olyan sok mindenre jó, hogy érdemes vele a lányokat is megcélozni. Ez a kis rózsaszin darab tökéletesen eleget tud majd tenni a célnak, ami szentesíti az eszközt! :))
3.
3.
Ca$h
Wasaby: vegyél már vissza egy picit, elgurultak a tabblettáid, vagy mi van veled? Ne legyél már ennyire nőgyülölő! Mi a bajod ezekkel a hírekkel, ha nem tetszik ne szólj hozzá wazz! >:/
2.
2.
wasaby44
Mia ló*asznak ez?

Ki akar buzis PSP ba***ameg!

A ku*va életbe már de barom hírekkel jöttök elő?!

A lányok meg tolják csak magukat nemkell eza sz*r!!!
1.
1.
Ca$h
Csuhij! Célozzák csak meg a lányokat is, hiszen a PSP nem éppen csak játékokra jó! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...