NieR: Automata - DLC-bejelentés közeleg?

Link másolása
A márciusban megjelent NieR: Automata rengeteg rajongót szerzett magának, így nem is lehet kérdéses, hogy DLC is készül a játékhoz. Nemrég maga Yosuke Saito is utalt a letölhető tartalmakra.

Ha játszottál a NieR: Automatával, akkor bizonyára benned is felmerült már, hogy hogyan lehet kinyitni az úton-útfélen megtalálható zárt kapukat, melyeket legtöbbször ellenfelek is védenek. Több játékos egy glitchet kihasználva átjutott már ezeken az ajtókon, azonban mögöttük csak befejezetlen és üres területeket találtak.

A találgatások szerint a kapuk helyére majd a DLC-k területei kerülnek, melyet most maga a cím producere, Yosuke Saito is megerősített. Az úriemberrel a Weekly Famitsu készített interjút, melyben a fentebb említett rejtélyre is rákérdeztek. Saito szó szerint csak annyit válaszolt, hogy "D-L-C!! D-L-C!! D-L-C!!" Holnap egyébként a fejlesztők livestreamet tartanak a játékból, mely alkalmával remélhetőleg a DLC-t is bejelentik majd.

A NieR: Automata múlt hónapban jelent meg PC-re és PS4-re. Tesztünket itt olvashatjátok el róla.

19.
19.
GAMEROD
Minden játék nyílt világú, amelyben nincs linearitás, nincs sorrendiség kedves barátom. A Mass Effect pedig valóban szar lett.
14.
14.
Tidus
#1: Muszáj volt megosztanod ezt a hiteles véleményed...érdekes én nem megyek oda minden BF és COD hírhez mennyire unalmas műanyag vacak(számomra)az összes rész.Hál Istennek nem mindenki gondolkodik így...
Ez egy nagyszerű játék,a zene,történet,hangulat eszméletlen ütős...sokkal többet ér mint az évenkénti kiadott AAA "jujj de szép"game.
11.
11.
fearer
#6: A heti 20-as brit toplistában kétszer is ott volt, egyszer 6-ik, másodszor 14-ik helyen.
10.
10.
GAMEROD
#7: Inkább minimalistának nevezném mint művészinek. Igaz, ma divat lett minden vacakra ráaggasztani a művészi szót. A nyílt világot nem kell erőltetni ha nincs mivel megtölteni legyen az tartalom vagy helyet kitöltő objektumok tárgyak, mert egyre-másra jönnek ki a nyílt világú viszont üres játékok, legutóbb a Mass Effect.
9.
9.
Mortis
#6: abból kiindulva, hogy a Steam-en benne van a Top Seller-rek között megjelenése óta, nem igazán lehet azzal érvelni, hogy nem érdekli az embereket. nekem sem kenyerem ez a fajta stílus és dizájn, de kritikailag és üzletileg is siker a cucc, szóval úgy fest mi vagyunk kisebbségben.
8.
8.
FekaFOB
#6: Hidd el itt a briteknél se kell szégyenkeznie! :) Na meg igen jó eladásokat produkált ahhoz képest h szerinted milyen ótvar. :)
7.
7.
roli33
#1: Ez a játék művészet, nem csoda hogy nem jön be sok átlag gamernek. Az a fajta, amit ha igazán élvezni akarsz, át kell szellemülni hozzá, engedni hogy elragadjon a hangulata. Nem az tesz valamit játékká, hogy a top10 eladási listában benne van, sőt! A régi, PS3-as Nier-rel is ugyanez a helyzet. Grafika néhol PS2 szint, de annyi tartalom, és olyan mélyen kidolgozott világa volt, hogy el lehetett veszni benne, még ha néhol idegesítő is volt. Értelemszerűen ez nem jön be mindenkinek. A zenéről még nem is beszéltünk. Nagyon meghatározó eleme egy játéknak, és itt szerencsére foglalkoztak vele.
6.
6.
GAMEROD
#2: Oké, majd kopogtass ha legalább a brit 20-as listába bekerül, direkt alulra tettem a lécet.
2.
2.
FekaFOB
#1: Komment hitelessége nulla.
1.
1.
GAMEROD
Még a screenshot-tól is rosszul vagyok. Látvány nulla, ötlet nulla, hitelesség nulla.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...