Shadow of War - ízelítő Talion képességeiből

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 21.
  • Videó
Link másolása
A Middle-earth: Shadow of Warban Talion képességei fejleszthetők, számos lehetőség áll majd rendelkezésünkre, hogy a saját játékstílusunkhoz igazítsuk a főhőst. Következzen egy kis videós bemutató!

Az alábbi gameplay videót az IGN szállította, és nemcsak abból ad ízelítőt, hogy milyen képességeket vonultat fel a játék Predator-képességfája, de azok különböző módosítóira is kapunk egy-egy példát. 

A Shadow of War augusztus 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
Machiavelli
Én az elsővel is teljesen jól elvoltam. Nagyon várós.
4.
4.
Rabit Wars
Jó lesz ez nyugodjatok meg, még megjelenésig csiszolhatnak rajta bőven.
Csak pozitívan ,részemről várom a gamet remélem több életet csempésznek a bejárható területbe mert néhol elég monoton volt az első része mondom ezt úgy hogy pc-én 1x Ps4-en 2x vittem ki!
3.
3.
Dark_Temptation
#2: öcsibogyó, ha megnézed az első reveal gameplayt láthatod, hogy kibaszott jó az egész úgy ahogy van. és ha most megnézed ezt meg az előzőt, láthatod hogy egy kalap szart sem ér. ha látod!? nemtudom lehet sötét vagy mint az éjszaka. nem nem szopom le magam és nem is hokizok erre. csak elvárom, hogy ha valamit megígérnek akkor azt tartsák is be, és ne nézzenek birkának ahogy téged.
2.
2.
ilovenancythompson
#1: tudjuk ha grafika van leopod magad,a többi nem számít.
erre hokizol.
1.
1.
Dark_Temptation
Remélem, hogy csiszolnak a grafikán és nem lesz olyan mint az előző videóban... Vagy küoönben úgy lesz kalap szar a játék ahogy.... Pedig év játéka esélyes...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...