Outlast 2 - képözön a megjelenés előtt

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 24.
  • Képek
Link másolása
Már csak egyet kell aludni az Outlast 2 megjelenésig, így azt javasoljuk, töltsétek el hasznosan az utolsó nyugalmas óráitokat! Holnaptól ugyanis minden játékosnak rémálmai lesznek - csak óvatosan az új képekkel!

A kanadai Red Barrels nem spórol a borzalmakkal! Az még hagyján, hogy Ausztráliában csak nehezen jelenhet meg a játék, de még a premierre időzített screenshotoktól is feláll a hátunkon a szőr! Lesz itt minden: rituális gyilkosságok, nemi erőszak, akasztás és folyamatos sötétség.

A játékmenet nem változott túlzottan, kerülnünk kell a nyílt konfrontációt, és persze legnagyobb barátunk a kameránk lesz, pontosabban annak éjjellátó funkciója.

Mi egy Blake Langermann nevű oknyomozó újságírót irányítunk, aki feleségével egy terhes nő halálát igyekszik kinyomozni az arizonai sivatagban. Csak, hogy az igazság veszélyes dolog, a fanatizmus és őrület mindenhova beette magát.

Az Outlast 2 holnap, azaz április 25-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Ha az első rész és annak kiegészítője kimaradt, akkor Trinity csomagot ajánljuk neked. A launch trailert itt nézheted vissza.

9.
9.
FlexSteel
Kegyetlenül jó lett az új rész. Az első óra után azt tudom mondani, hogy sokkal jobban odarakták a parafaktort a készítők. Egyetlen dolog zavar. Az elem a kamerában szerintem iszonyat gyorsan merül. Ezen kicsit húzhattak volna.
8.
8.
GAMEROD
Nincs jól megcsinálva a játék kész. Nem kéne hogy az egész game az éjjellátó kameráról szóljon, és nem kéne ennek a módnak teljes képernyősnek lenni, mert hiába a korrekt grafika ha a ződ elrontja, csak egy kézikamera kéne a kézbe, de zseblámpa mindig jobb lett volna.
7.
7.
Gykrizsi
#6: Hát akkor komolyan nem vágom, lehetséges hogy tényleg ilyen volt, nekem ez nem tűnt fel anno :)
6.
6.
Klank
#5: Nekem az se segített pedig felvettem a fényerőt is maxra
5.
5.
Gykrizsi
#4: Ne vedd sértésnek, de ugye tudod, hogy volt éjjeli mód a kamerán? :) Se a demo, se az első részből nem rémlik olyan jelenet, ahol a sötét miatt nem tudtam volna haladni.
4.
4.
Klank
Az első részt golddal kaptam és tetszett, bár nem fejeztem be. Ennek a demoja tudta fokozni a hangulatot. Annyi, hogy mindkettőben akadtak azok a tipikusan sötét részek amikor szó szerint 10 percig tekeregtem minden irányba, a korom feketeségben, hogy legalább a kiindulási pontig visszajussak. Az első ezért nincs is befejezve.
3.
3.
GAMEROD
Egyetlen gondom vele, hogy annyira túl vannak spilázva benne a dolgok, karakterektől kezdve a helyszínekig hogy már inkább komikusnak tűnik mint félelmetesnek. Valamilyen szinten hihetőbb légkör kéne sok ilyen játékba attól függetlenül hogy horror.
1.
1.
Gykrizsi
Nagyon várom már. Egy elvárásom van, legyen kicsit hosszabb, és talán egy-két fejtörő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...