Minden, amit az Injustice 2-ről tudnod kell

  • Írta: fojesz
  • 2017. május 10.
  • Videó
Link másolása
Kevesebb, mint egy hét van hátra az Injustice 2 megjelenéséig. A most következő trailer összefoglalja, hogy mit érdemes tudnod a verekedős játékról, egy kicsit belemegy a sztoriba és a játékmenet részleteibe is.

Az első rész után annyira nem meglepő, hogy az Injustice 2 is kidolgozott háttérsztorit, valamint egy raklapnyi ismert szuperhőst és főgonoszt vonultat fel, újdonság azonban a felszerelésrendszer, amivel szerepjátékosítani szeretnék a bunyót a NetherRealm srácai. Az új játékelem lényege, hogy a csaták után lootot kapsz, a karakteredet pedig folyamatosan fejlesztheted az így nyert kiegészítőkkel.

Az Injustice 2 május 16-án jön PS4-re és Xbox One-ra, illetve mobilos verzió is készül belőle. Az első DLC-ben Sub-Zero is felbukkan majd.

8.
8.
És arról lehet már tudni, hogy most a gear-eket amiket szerzel befolyásolják a ranked-et is? Tehát simán kezdőként belépsz aztán bedob valakihez aki már szerzett valami durva hp-t adó cumót és akkor elpicsáz e miatt? Engem ez a része érdekelne, ez nem világos.
7.
7.
KRAT0S
Valaki már tudni véli a többi dlc karaktar kilétét is,mondjuk Raiden szerintem is 100%

https://www.youtube.com/watch?v=jf-Fi4iKxtg
6.
6.
dcba
#3: Ja az Injustice nekem is olyan fura, lehet azert mert nagyon Mortal-t vartam tole es sok tekintetben nem lett az, ami valakinek pozitivum, nekem negativum!
5.
5.
Machiavelli
#4: Igen csak a sima 9 van meg. Egyébként, ha nagyon testreszabható karaktereket akar az ember arra ott van Soul Calibur sorozat. A Tekken 3 is jó volt, nem tudom az változott-e valamit azóta a Tekken. Én nem látom hogy igen. :D
4.
4.
dcba
#2: Komplete Edition az a MK 9 csak minden DLC-vel, nem az XL-re gondoltal? Amugy ha nem az MKXL-t szerezd be, nagyon durvan jo Mortal-t sikerult csinalniuk.

Az Injustice nalam is csak egy meh, Batman es Joker (mondjuk ez a kulso borzalmas) miatt erdekel, meg talan a story miatt, ami az elozoben is jo volt, de ez az epitgesd a pancelod annyira gagyi! Annyibol naluk a credit, h legalabb probalkoznak mindig valami ujjal es nem ujra es ujra adjak ki ugyanazt a verekedos jatekot, csak szebb grafikaval!
3.
3.
strike19
Én csak akkor veszem meg ha kijavítsák az első rész legnagyobb hibáját.
Playstationnal kör gombot nyomva ilyen power csikokat kapcsoltba.
Remélem ezt a kör gombot száműzik és ugyan úgy lesz a kiosztás mint a Mortal Kombat-ba.
Kis rugás,Magas rugás,kis ütés ,nagy ütés..
2.
2.
Machiavelli
Nekem a Mortal Kombat 9 van meg a Komplete Edition. Egy darabig jó lesz, és verekedős játékkal tuti várok a következő számozott Mortalig.
1.
1.
dcba
Ezuttal kivarom a teljes kiadast en nem bohockodom tovabb a Season Passekkel meg az azon kivul megjeleno extra DLCkkel.

Annyira nem vagyok rakattanva mint a Mortal-ra lennek, de azert majd erdekel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...