Rainbow Six: Siege - késnek az újabb tartalmak

  • Írta: Shifty
  • 2017. május 12.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft úgy döntött, felrúgja a Rainbox Six: Siege aktuális szezonjának menetrendjét, a játék minősége ugyanis sokkal fontosabb. Ez azt jelenti, hogy a következő három hónap a javításokról fog szólni.

Több mint másfél évvel a Rainbow Six: Siege megjelenése után is egészen komoly rajongói bázist tudhat maga mögött a Ubisoft taktikai shootere, így nem csoda, hogy a friss tartalmak szolgáltatása mellett a játék minősége is fontos szempont a kiadó számára.

A franciák éppen ezért úgy döntöttek, hogy a játék második évadjának második szezonjára ígért tartalmak menetrendjét kicsit megváltoztatják, és a következő három hónapban inkább technológiai fejlesztéseket, finomhangolásokat eszközölnek. Az Operation Health kódnéven futó projekt keretén belül például bevezetik a technikai tesztszervereket, hogy aztán az ott megfuttatott újdonságok először PC-re, majd konzolokra is elérhetőek legyenek. Bevezetik az egylépcsős matchmakinget, és javítják a játékosok által jelzett súlyosabb hibákat is.

A változtatás azt eredményezte, hogy a lengyel operátorok nem kapnak külön csomagot, így ők a hongkongi különítménnyel együtt mutatkoznak be a harmadik szezonban, valamikor augusztusban, míg a negyedik szezonban Dél-Korea kapja a főszerepet.

9.
9.
Orsi 24
Mi még a megjelenéskor megvettük,rengeteget játszottunk vele..Aztán valami más lett..
Amikor közölték,hogy a cheater-eket kirakják,onnantól kezdve még több lett (megjegyzem ém xboxon játszok)...
Olyan helyekről lőttek ki,és úgy hogy csak pilláztam,hogy ezt hogy...
Arról nem beszélve,hogy 5-en összesquadoltunk,és még így sem sikerült a játéknak egy csomószor 5-10perc alatt találni ellent..Bosszantó..
Le is töröltem azóta,nekem nagy csalódás lett a játék,már az új opik miatt is (szerintem lényegében az összes olyan,mintha upgradelték volna az origineket,néhány változtatással,de újat nem hoztak számomra)
Ezeket a hibákat szerintem nem lehet 3hónap alatt orvosolni...
Persze ettől függetlenül jó játékot annak,aki még tolja vele...
8.
8.
Skygameboy
#2: Ez a játék szó szerint játszhatatlan. Haverokkal megvettük hogy lesz egy multi lövölde amit közösen nyomunk erre semmi. Egyetlen egyszer sem sikerült közös partyba nyomnunk pedig próbálkoztunk. Ez és az a fantasztikus for honor a szó legszorosabb értelmében játszhatatlan. Még mielött azt mondanád a a mi netünk a szar azt megjegyezném ezt a két szart leszámítva mindennel hibátlanul tudunk játszani . Szerintem az ubinak már nincs sok húzása á.
5.
5.
Blazkowicz
Jah persze! Meg a mesemaci... Higgyem el, hogy majd 3 hónap alatt rendbe rakják, miközben az elmúlt egy évben sz@r volt végig és patchről patchre ugyan olyan játszhatatlan vacak. Hahahaha! 3 hónapja leraktam, pedig 570 órám van benne, plat 3 rank és egy kicsit nem izgat már. RIP R6
2.
2.
fehersam
Szerintem nagyon jó döntés. Több játéknak kellene ezt csinálnia, de persze a játékosok torkán nehéz lenyomni, hogy késik az plusz tartalom. Én így is szeretem a játékot, megjelenés óta játszom vele. A "játszhatatlan" kategóriától naaaaaaagyon messze van :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...