Igazi versenyzők beszélnek a DiRT 4-ről

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 13.
  • Videó
A DiRT 4 nem csupán a 2015-ös DiRT Rally szellemiségét viszi tovább, a kevésbé szimulátoros megvalósításra vágyó játékosok számára ott lesz az arcade mód is. Most valódi ralipilóták beszélnek a versenyzés élményéről.

A "félelemfaktor" nagyon is fontos a valóságban. Még az olyan tapasztalt profik, mint Kris Meeke, a kétszeres világbajnok Petter Solberg, valamint a Hansen-tesók is arról beszélnek, hogy mi választja el a győzelmet a vereségtől.

A DiRT 4-et két különböző irányítási módban is játszhatjuk. A Gamer sokkal árkádosabb a Simulationnél, utóbbinak viszont a veteránok fognak örülni. A Codemasters tehát két legyet üthet egy csapásra, az újoncok mellett a DiRT Rally játékosait is megszólítja a csapat.

A játékban egyébként 50 kocsit és 5 ralihelyszínt találunk: Ausztráliát, Spanyolországot, Michigant, Svédországot és Walest. A hagyományos rali mellett rallycrossban is jeleskedhetünk, továbbá buggykat és kamionokat is vezethetünk.

A DiRT 4 június 9-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Ezen a hétvégén egyébként ingyen kipróbálható PC-n a DiRT Rally.

10.
Binder
#9: Én is imádom nézni ahogy veretem keresztbe...erre való a visszajátszás...külső nézetben GTA-t veretek...nem szimet...bohóckodni jó..meg körbenézni az autót, ha pl meg akarom nézni, melyik kereket hagytam el...xD
9.
Oldman
#8+2
Még egyszer leírom, a hibáival együtt valóban egy nagyon jól sikerült rally a Dirt rally! A külső nézetű versenyzés sokak szemében komolytalan, viszont szerintem nem rossz látni, ahogy a versenyautó keresztbe verve veszi be a kanyarokat, miközben / ennél a játéknál értve / még az élethű törésekre/sérülésekre is nagy gondot fordítottak a készítők. Ha a szimulátor részét professzionálisan megalkották, sikerülhetett volna ez árkádosan is. Aztán mindenki eldönti melyiket részesíti előnyben. Én várom nagyon az újabb részt!
8.
Binder
#6: Elkéne felejteni azt a mocsok külsőnézetet...a Dirtben le is lehetett tiltani, csak akkor sajna a motorháztető nézet is ugrott, mivel az is "külső".

A szinekkel semmi gond. Nézz szét a világban, van ahol ilyen...vannak olyan fényviszonyok és időjárási körülmények, esetleg évszakok, amikor ilyen.
Szerintem amúgy fantasztikus hangulata van a DirtRally-nak.

Ennek a Dirt4-nek egyetlen vonzereje a krosszplatform mivolta, bár majd meglátjuk ez miként valósul meg.
Amit nem értek, ottvan a hivatalos RallyCross, de csak egy része, pár pálya...pedig az összeset belerakhatnák...a DirtRally-ban is csak pár pálya volt, néhány autóval...és ha jól láttam, ide sem került bele minden.
6.
Oldman
Boss! /3#/
Általánosságokban értve akár igazad is lehetne a színeket illetően, viszont ha pl a fenyőfák szürkés árnyalatban tündökölnek, akkor az bizony zavaró tud lenni. Mert egy fenyőfa akkor színtelen, ha azt egy bizonyos szú megtámadta. :) Félreértés ne essék, nem a színt említettem fő problémaként, nem emiatt problémás a Dirt rally, hanem a külső nézetes irányítás milyensége miatt, ettől függetlenül az egyik legjobb rally játéknak tartom!! De ugye semmi sem hibátlan...
5.
Falcon
a dirt rallyt rengetek kocsival végigvittem és félelmetesen jó kormánnyal de itt megint azt látom hogy tiszta gagyi és mintha a reklámra többet költenének mint magára a játékra engem nem győzőt meg ez a játék de ez csak videóból jőt le nem várom ez a lényeg nem érdekel nem is veszem meg
2.
Oldman
A Dirt rally-nál nem tapasztalhattunk égbekiáltó hibákat, összességében rendben volt a játék. / SZIMULÁTOR ESETÉRE ÉRTVE / A külső nézetű vezetésnél viszont több mindent elrontottak az illetékesek, pedig az árkádos irányítást is sokan szeretik. Az autók súlytalanoknak tűntek, túl érzékenyen reagáltak a legkisebb irányváltásra is, valamint a sebességet, ezen belül a gyorsulást sem lehetett kellőképpen érezni, mintha zsinóron húzták volna a járműveket. Ellenkormányzáskor a korrigáció sem működött megfelelően. Grafikai téren pedig a táj lehett volna kidolgozottabb, a színekkel meg egyes pályákat kivéve élhettek volna gazdagabban, a fák inkább szürkék, mintsem zöld árnyalatúak voltak. Tudom, ez egy szimulátor játék volt... Szóval kíváncsi vagyok, hogy az újabb verzió ezeket a nem is kicsi problémákat kiküszöböli e!?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...