Arms - három új bunyós mutatkozott be

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 18.
  • Hír
A tegnapi Nintendo Direct során új információkat kaptunk a Switch verekedős játékáról. A három új hős mellett már azt is tudjuk, hogy a megjelenés után ingyenes frissítéseket kapunk az Armshoz.

Az Arms június 16-án veszi be a boltokat, ám a megjelenés után sem kell lemondanunk az új tartalmakról. A kiadó szerint minden frissítés ingyenes lesz, magyarán a bunyós cím ugyanazt a modellt használja, mint a Splatoon.

A premierkor 10 karakter közül választhatunk, ezek közül hármat a tegnap esti livestreamben jelentett be a vállalat. Ők Kid Cobra, Twintelle és Byte & Barq néven futnak.

A következő hétvégén indul a tervezett két bétateszt első felvonása, így már jóval a launch előtt kipróbálhatjuk a Nintendo legújabb IP-jét.

Ami a Versus-módokat illeti, lesznek sima 1v1-es küzdelmek, 2v2-es team fight, V-ball, Hoops, Skillshot, 1vs100-as torna, valamint Test & Training mód is. Ezenkívül bajnokságok, party meccsek, Ranked Matchek és nyolcfős helyi multi is vár ránk az Armsban.

A küzdelmek során ingame pénz üti a markunkat, amivel új karaktereket nyithatunk meg a későbbiek során.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
3.
Darksiders84
Játszva biztos szórakoztatóbb mint csak így nézni nem túl izgalmas.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...