E3 2017: Kihagyja az E3-at a Death Stranding

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 8.
  • Gyászhír
Link másolása
Hideo Kojima feltűnik ugyan Geoff Keighley E3-as műsorában, de a Death Stranding maga kihagyja az expót. A mester egy új teaser kép társaságában kért elnézést a rajongóktól.

Hideo Kojima a Twitteren erősítette meg, hogy kihagyja az E3-at a Death Stranding, ehelyett a fejlesztők inkább a munkálatokra koncentrálnak. Kojima új alkotása meglepő lendülettel mutatkozott be, habár a tervek szerint csak 2018-ban jelenik meg, tavaly két elgondolkodtató előzetest is kaptunk hozzá - ezeket itt és itt nézhetitek vissza!

A rossz hír mellé legalább kaptunk egy teaser képet is, a Bridges felirat és a pókháló szimbólum is feltűnt a második trailerben, Guillermo del Toro karakterének zakóján:

Maga Kojima egyébként elutazik Los Angelesbe, ahol Geoff Keighley E3-as műsorában szerepel majd. Ha máshol nem is, itt biztosan elárul ezt-azt a fejlesztéssel kapcsolatban, és külön érdekesség, hogy az úriember a Metal Gear Solid-film rendezője, Jordan Vogt-Roberts társasában is cseveg majd egy kicsit. 

19.
19.
PaprikaJancsi
Látom senki sem nyitotta ki az értelmező kéziszotárt a "L" betűnél.

Legjobb = Mads Mikkelsen
15.
15.
kopic
Fenebe, pedig were voltam az egyik legjobban kivancsi.:(
14.
14.
Chrysh
13.
13.
Chrysh
#11: Tényleg legyen igazad, szívből kívánom, csak lássa belőle többet, és nem írok több ilyet :D
12.
12.
PaprikaJancsi
Meg benne van Mikkelsen, akkor már nehogy össze legyen csapva.
11.
11.
felegyi
#10: Inkább gondolj rá úgy mint egy Last of Us féle utolsó játék az adott generációra... ami kipörgeti a PS lelkét és olyat üt mint hat másik! Azért senki ne mondja azt hogy az eddigi 2 trailer nem dobott rá az emberre egy kérdőjelet a pozitív irányba, ugyanakkor igaz ha arról beszélünk hogy várjuk ki a végét.
10.
10.
Chrysh
#9: De bizony előhozom, mert precedensértékű példának számít ami jól tükrözi a véleményemet. :)

Amúgy kb hasonlóképp állok hozzá az Early Access címekkel is. Legyen akármilyen jók, egy idő után az ember rá fog unni az ígérgetésre és nem fog akkora tömegeket megmozgatni, ahogy arra eredetileg számítottak. Épp most olvasom amúgy, hogy a Fortnite 5 év után óhajtott átlépni Early Accessbe és lemerem fogadni, hogy kb sz*rik az emberek nagy része már a játékra, pedig emlékszem, hogy régebben nagyobb érdeklődés övezte.

Valamint az is fura, hogy (maradjunk a LG példájánál) mekkora részrehajlás vehető észre pár japán név felcsendülése hallatán és milyen megbocsátóak tudnak lenni az emberek. Bezzeg egy Watch_Dogs, amikor nem hozta azt a szintet, csak egy tisztességes játék hangulatát, akkor meg ment a hörgés-bőgés.

Semmi rosszat nem akarok kívánni ennek a projektnek, de nem is tudok lelkesedni ugyanattól a két videótól, amit már láttam.
9.
9.
Yanez
#8: Azért remélem most nem fogsz minden hosszabb időt ígénylő fejlesztésű játéknál előjönni a Last Guardian kártyával? Mármint, ha egyszer csalódtál, az nem jelenti, hogy most mindig fogsz. Azt meg remélem tudod, hogy a LG nem számít sikertelen játéknak? Legfeljebb nem hozta azt, ami a hájpvonaton volt. A különbség óriási.
8.
8.
Chrysh
#7: Nem nem izgatnak ezek a nevek, de azért egy év elteltével hadd ne legyek még mindig attól izgatott, hogy még mindig csak ezeket a neveket lobogtatják.

A Last Guardiannal is ugyanez volt; éveken keresztül mást se láttunk, csak azt, hogy Fumito Ueda és azt, hogy tollas kutyamadár. Engem ez már egy ponton túl ne tudott felvillanyozni.
7.
7.
Yanez
#6: " semmit sem mutatnak, ami miatt izgatottnak kéne lenni."

Mads, Mikkelsen, Guillermo del Toro, Norman Reedus, Hideo Kojima - sokaknak már ez a 4 név is elég az izgatottsághoz, ami jogos, ha rojongói oldalról vizsgáljuk a dolgot. Aztán pedig úgyis jönnek majd az első gameplaz felvételek, de eddig bizony bőven van okunk az izgatottságra! Az már más kérdés, ha pl téged ezek a nevek nem izgatnak.
6.
6.
Chrysh
Két elgondolkodtató előzetes, nah persze....értem én, hogy pátosszal kezelünk egy-egy fejlesztőt, de lássuk be: semmit sem mutatnak, ami miatt izgatottnak kéne lenni.
5.
5.
PaprikaJancsi
#4: Igen. :D

De ha sokat szerepel benne Mikkelsen akkor a 100% úgyis garantált. :)
4.
4.
Yanez
#3: Tehát tökmindegy milyen lesz a játék, de ha MM sokat fog szerepelni benne, akkor beszerzős a konzol meg a game is?
3.
3.
PaprikaJancsi
Ps5 nyitó cím. :D

Viccet félretéve, kíváncsi vagyok, hogy Mads Mikkelsen mennyit fog szerepelni benne, mert ha sokat, akkor muszáj lesz beszerezni egy PS4-et.
2.
2.
azureknight0715
Pedig mèg a sony bemutatoján is szerepelt hogy lesz valami belôle. Nagy kár
1.
1.
csabuszflash
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...