E3 2017: Fortnite - a fizető játékosok az elsők

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Epic Games végre bejelentette, hogy mikor ereszti rá a játékosokat az évek óta készülő Fortnite-ra. Nagy örömre még nincs ok, mert bár a játék free-to-play lesz, idén csak a fizető rajongók próbálgathatják a címet.

A Fortnite még 2011-ben mutatkozott be, mint az Epic Games és a People Can Fly közös projektje, azóta várunk a megjelenésére. A játékot időről-időre újra elővették a készítők, reméljük, az idei E3 időzített bejelentésük már az utolsó újrázás lesz!

Habár a látvány változott egy kicsit, a fenti gameplay trailer és a legutóbbi élménybeszámolók alapján a Fortnite koncepciója semmit nem változott. A játékmenet három fő szakaszra bontható: nappal nyersanyagokra vadászunk a pályán, utána erődöt építünk és készülődünk a zombik támadására, majd pedig harcolunk.

A kooperatív játék különböző célokat tűz ki elénk, emellett a különböző kasztokat képviselő karakterek is fejleszthetők, újabb és újabb fegyvereket és csapdákat kraftolhatunk magunknak. Csak a kreativitásunkon múlik, hogyan intézzük el a zombisereget: építhetünk tornyot a mesterlövészünknek, csapdahálózatba terelhetjük őket, és persze közelharcra is lesz lehetőségünk.

Habár a Fortnite free-to-play játék lesz, a teljes körű rajtra csak 2018-ban számíthatunk. Addig a Founder's Packek vásárlói férhetnek csak hozzá a címhez, ők viszont már július 25-től - illetve július 21-től, ha előrendelők. Jelenleg négyféle csomag érhető el a hivatalos honlapon, az áruk 40 euróról indul 150 euróig kúszik fel: a korai hozzáférés mellett extra ikonokat, XP-boostot és loot boxokat vonultatnak fel többek között.

A játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is elérhető lesz a jövő hónapban.

3.
3.
Furcsa a cikk, nem ez az első játék, aminek a bétájáért fizetni kell még ha ingyenes is lesz utána.
Az early access is szinte ugyanez, gondolom itt is az extra cuccokat tovább viheti majd magával a játékos.
2.
2.
KőbányaKispest
"a fizető játékosok az elsők"

Az igazi kapitalista hozzáállás. Fizetsz. Játszol. Többet fizetsz, többet játszol.

Nincs pénzed. Kuss van.
1.
1.
imchristailor
Érdekes koncepció, de nagyon nem nekem találták ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...