Shadow of the Colossus - Ueda tanácsai

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 3.
  • Hír
Link másolása
Az idei E3-on jelentette be a Sony, hogy teljes körű feldolgozást kap a Shadow of the Colossus. A munkálatokban az eredeti cím kreatív rendezője, Fumito Ueda is részt vesz, aki tanácsokkal látja el a készítőket.

Az Eurogamer munkatársa a Barcelonában zajló Gamelab konferencián faggatta Fumito Uedát az idei E3-on bejelentett Shadow of the Colossus-remake kapcsán. Az eredeti rendezője megerősítette, hogy tanácsadóként részt vesz a Bluepoint munkájában, és írt is egy listát, amely a tartalommal és a finomhangolásokkal kapcsolatban tartalmaz ajánlásokat. 

Ueda rögtön le is szögezte, hogy semmi konkrétat nem árulhat el ezekről, a felújított változatot készítő Bluepoint ugyanis nem biztos, hogy megvalósítja vagy meg tudja valósítani ezeket, így ha mégsem kerülnek bele a végleges változatba, akkor eléggé kellemetlen helyzetet teremtene ezzel.

Az viszont megerősítést nyert, hogy az eredetiben legyőzésre váró 16 lény mellett nem kapunk újakat. Ahogy Ueda fogalmazott, a történet részeként 16 óriás szerepelt, és ezt a történelmi tényt nem akarják megbolygatni.

7.
7.
KopyAti
Francos franc!
Az Ico-t is kiadhatnák egy ráncfelvarrás után!
6.
6.
Sünkutya
Annó tetszett ez a játék, csak azt bántam hogy az óriás lényeken kívűl nem volt más benne.Egyszer kijátszani nem volt rossz.
5.
5.
PS2 nem volt anno, PS3-on meg kimaradt. Szoval most PS4-re tuti vétel lesz sztem, sok jót olvastam róla a forumokon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...