Horizon Zero Dawn - sok újdonságot hozott a javítás

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 6.
  • Letöltés
Link másolása
A mai napon befutott a Horizon: Zero Dawn legújabb frissítése, ami a sok-sok apró javítás mellett lényeges újdonságokat is tartalmaz. Ilyen a New Game+ mód, valamint az Ultra Hard nehézségi szint.

Ha esetleg már egy ideje letetted a Horizon: Zero Dawnt, akkor jó hírünk van, Aloy jövőbéli kalandja ugyanis egy új frissítés jóvoltából újbóli felfedezésre invitálja a kalandorokat. Az 1.30-as sebtapasz ugyanis az általános, szokásos finomhangolások mellett  New Game+ opciót és Ultra Hard nehézségi szintet is tartalmaz. 

Utóbbiról érdemes tudni, hogy tényleg hihetetlenül nehézzé teszi a játékot. Egyrészt még élesebbek lesznek a gépek érzékei és viselkedésük is agresszívabb, míg az életerőnk regenerálásának sebessége drasztikusan lecsökken.

Zoenn tesztjét olvastátok már?

30.
30.
almaspite
Kár hogy egyik ismerősömnek sincs ps4, mert biztos becsórnám tőle a gépet egy végig játszásra.
25.
25.
jolvokq
Én már azt várnám hogy ki adják pc re :)
18.
18.
Zoli0507
#17: Nem, ha ütsz vagy lősz akkor sem jön elő.
9.
9.
SilasGreaves
Ugyan...gyerekek! Ez a játék valami fantasztikus. Szavakat sem találok. Most is éppen be van kapcsolva a Ps4 ..és csak bámulom milyen gyönyörűséges. Ez szerintem már művészet. Magas szinten. Minden perc öröm vele. De most tényleg, mi a túró kéne még nektek? :( Hihetetlenek akik fikázzák.
3.
3.
KRAT0S
Na akkor királyság van :) pont a new game + volt az amit hiányoltam belőlle.
1.
1.
Zoli0507
Fasza, jövőhèten ùjra kezdem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...