Devil May Cry 4 - Weboldal és PSP-s átirat

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre elindult a Devil May Cry 4 hivatalos bejelentése, melyen többek között az is olvasható, hogy már készül a játék PlayStation Portable-verziója is.
Végre elindult a Devil May Cry 4 hivatalos bejelentése, melyen többek között az is olvasható, hogy már készül a játék PlayStation Portable-verziója is.



Devil May Cry 4 - Weboldal

A szeptember végén megrendezendő Tokyo Game Show és mindenféle külföldi magazin hiányában egyelőre kénytelenek vagyunk azon infókból táplálkozni, melyeket a most indult hivatalos oldalon fellelhetünk - japánul. Igen, egyelőre számunkra a szájton található látványosságok érdekesebbek. Vagyis volnának érdekfeszítőbbek, hiszen szeptember 15-ig az oldalra nem lőnek fel képeket és videókat a kedves fejlesztők. Jaj. Mindenesetre egy képekkel illusztrált fejlesztői naplót megleshettek, s a karakterekről is olvashattok egy kicsit bővebben. Jó böngészést!

Továbbá, a Capcom oldalán erősítették meg a hírt, miszerint a PlayStation 3-exkluzívnak tervezett Devil May Cry 4-nek már készül a Sony kézikonzoljára, a PlayStation Portable-re írt változata is. Örülünk ám, mint majom a farkának: már csupán a megvalósításra vagyunk kíváncsiak.
6.
6.
Sakamoto
HI!A "zsákbababák" teljesen új ellenfelek,nevüket nem írnám mert nem henzik valami jól lefordítva egyenlőre csak GUIOTINE-nak emlegeti mindenki őket.Érdekességük hogy vízzel vannak telítve vagyis ha beleütsz,vágsz víz folyik ki belőlük!Valamint igen ténleg zsákokból vannak összevarva!Állítólag (pletyka szinten)volt szó a sajtótájékoztatón egy Alpha Nightmare nevű ellenfélről is!Remélem emlékszel még NIGHTMARE-re a DMC-ból!Izguljunk hogy hasonló lesz!Visszatérő ellenfelek is lesznek az első DMC-ból.Egyenlőre titok kik is de többen emlegetik a Scissort,meg a death scyt-ot!A mission végi rangokról csak annyit,lesz igen de már **SSS** a legjobb értékelés!Szóval kössétek fel a nadrágot mer nagyon kemény lesz!Amúgy a DMC3-ban se lehetetlen elérni a **SS** helyezéseket.Talán csal a 12 mission mert az nekem is csak sima S lett.HOlnap indul a Devil May Cry Anim a WOWO-n!!Ja jólenne ha valaki végre forgalmazná a DMC Special edition magyarországon (és PS2-re!)Nem kell a Gagyi PC-s port!!
5.
5.
Sakamoto
Hi!Állítólag többen láttak egy "kilopott"videot Dante szereplésével!Jah a video ingame!!Tehát valaki játszott az eredeti főszereplővel!!a napokban kaptam egy ujjabb hírt a Game-ről:***OK!!SPOILER VESZÉLY***Egyre biztosabb hogy SPARDA!!!a főgonosz a DM4-ben!A combo rate alakulását illetően még nincs semmi uj állítólag (a famitsu szerint)nagyban különbözik majd a 3-ban látottakhoz képest.***SPOILER VÉGE!!***Jah W3 bocs de a videoban a szobor nem mundust ábrázolja hanem full demon Spardat.Olvastam egy pletykát miszerint Devil May Cry 1-es zenék ujramixelt változatai is helyet kapnak a játékban!
4.
4.
Sakamoto
Hi!Hivatalosan nem állította Kobayashi hogy Mundus a főgonosz de nem is cáfolta,valamint Nero ember démoni képességekkel, valamint Nero nem Dante fia sőt nem is Vergil,Több mint valószínű Sparda a főgonosz elvégre őt akarja Nero klánja feltámasztani.Dante nem negatív karakter aki tud japánul menjen a hivatalos oldalra és olvasson(ezt nem írom le mert állati nagy spoiler)Még valami Úgy tűnik Nero Dantétól vagy "belőle"szerezte démoni erejét.Sok a pletyka a Game körül de minden kiderül ha megjelenik egyszer.Szerintem csak várjon mindenki türelmesen.Ja és "állítólag"Dante játszható karakter.Ennyi.
3.
3.
Sakamoto
Hi!Hivatalosan nem állította Kobayashi hogy Mundus a főgonosz de nem is cáfolta,valamint Nero ember démoni képességekkel, valamint Nero nem Dante fia sőt nem is Vergil,Több mint valószínű Sparda a főgonosz elvégre őt akarja Nero klánja feltámasztani.Dante nem negatív karakter aki tud japánul menjen a hivatalos oldalra és olvasson(ezt nem írom le mert állati nagy spoiler)Még valami Úgy tűnik Nero Dantétól vagy "belőle"szerezte démoni erejét.Sok a pletyka a Game körül de minden kiderül ha megjelenik egyszer.Szerintem csak várjon mindenki türelmesen.Ja és Dante "állítólag "játszható karakter.Ennyi.
2.
2.
Yakuza
Csakhogy a PSP-s verzió nem a 4. rész portja lesz, hanem teljesen új game, egyébként a Famitsuban valami 10 oldalas előzetes van a játékról, sok mindent tudni már! Devil Right Hand!
1.
1.
machintos
juheeeeeeeeee psp rulezzz!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...