Megérkezett a mobilos Titanfall

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 12.
  • Letöltés
Link másolása
Egy kompetitív valós idejű stratégiaként tért vissza a Titanfall, ami már elérhető Androidra és iOS-re. Felülnézetből is élvezetes a pilóták és a titánok irányítása, pláne, hogy mindezt nyakon öntötték némi kártyajátékos elemmel is.

A Respawn a Nexon segítségével és a Particle City fejlesztésében vitte mobilokra a Titanfall-frencsájzt. Nem az Assault az első ilyen próbálkozás, a Frontline szintén a stratégiák között próbált helytállni, de az év elején törölték a projektet.

Az aktuális darab egy free-to-play stratégiai játék, amelyben egy parancsnok bőrébe bújva kell a csapatainkat terelgetnünk, a cél pedig az, hogy elfoglaljuk az ellenséges területeket. Az egységeink fejleszthetők, a kártyajátékos mechanika itt is visszaköszön, a helyszíneket pedig az alapjátékok ihlették, a környezet adottságait itt is kihasználhatjuk.

A Hardpoint mód is visszatér a mobilos spin-offban: az első játékos, aki 100 pontot ér el a kontrollpontok megtartásával, vagy az ellenség bázisának ledózerolásával, az nyer.

A letöltési linkeket itt találod: App Store vagy Google Play.

2.
2.
ADMlN
Standard tower defense Titanfall skinbe bújtatva, pay to win mikrotranzakciós rendszerrel.
1.
1.
GODL1KE
Sziasztok , nekem teteszik van benne potenciál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...