A Codemasters egyelőre vár az F1 VR-ral

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 28.
  • Hír
Link másolása
Látva a DiRT Rally VR-módjának sikerét, bizonyára sok rajongó örülne annak, ha valami hasonló funkciót kapna a Codemasters F1-sorozata is. A fejlesztő azonban még vár vele, elvégre rengeteg munkával jár.

A múlt héten jelent meg az F1 2017, de néhány rajongó már a Codemastersnek szegezte a kérdést: lehetséges-e, hogy a DiRT Rallyhoz hasonlóan VR-móddal vértezik fel a legújabb F1-játékot?

A játék kreatív rendezője, Lee Mather a GamesIndustrynak mesélt a cég VR-terveiről. Egyelőre csak "fontolgatják" a lehetőséget, mivel a szükséges változtatások óriásiak lennének. Mather kiemelte, hogy az F1 2017 fejlesztése során a fizika felé tolták ki a határokat. A HUD-on is rengeteg fontos információ van, amit a VR-kijelzőkre kéne átültetniük, és amíg ezek a jelentős módosítások veszélyeztetnék a játék bármely területét, addig várnak vele.

Ez annyit jelent, hogy most elképzelhetetlen lenne egy virtuális valóságra kihegyezett DLC az F1 2017-hez, de talán a jövő évi adaptációnál már ezt is figyelembe veszik.

Mather kitért az esetleges Switch-verzióra is, ami biztosan különbözne a jelenlegi Xbox One-os és PS4-es változattól. Persze van rá esély, hogy a Nintendo új konzolján is tiszteletét tegye a sorozat, de megvárják, hogy a piac hogyan reagál a masinára a jövőben.

2.
2.
logic5
Nem lett volna szabad kábszizni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...