Call of Duty - jöhetnek még történelmi epizódok

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 5.
  • Hír
Link másolása
Az Activision természetesen nagy titokban tartja, hogy milyen jövő vár a Call of Dutyra, azonban a kiadó vezérigazgatója elég erősen célozgatott rá, hogy készülhetnek még történelmi epizódok a sorozathoz.

A Call of Duty-sorozat hosszú idő után visszatért a gyökerekhez, és idén egy második világháborús epizóddal folytatódik majd. Nagy kérdés azonban, hogy milyen jövő vár a szériára: vajon egyszeri vérfrissítés a történelmi körítés visszahozása, vagy egy tartósabb kezdeményezés része?

A Game Informer az Activision Publishing vezérigazgatójával, Eric Hirshberggel interjúzott, aki bár túl sok konkrétumot nem árulhatott el, elég egyértelműen célzott arra, hogy várhatók még történelmi epizódok a sorozathoz: "Nos, nyilván nem beszélhetek azokról a dolgokról, amelyek néhány év múlva kerülnek terítékre, de nem gondolom, hogy a Call of Duty: WWII egyszeri kitérő lenne: a második világháború és a történelmi körítések egy nagyon gazdag területet jelentenek, és szerintem minden esély megvan rá, hogy többször nyúljunk hozzá."

Hirshberg ezután felelevenítette, hogy miért döntöttek annak idején úgy, hogy elhagyják a második világháború csatáit: ahogy azt az általános közvélekedés tartja, ők is úgy látták, hogy a játékosok belefáradtak, valami újra volt szükségük. Az már más kérdés, hogy a sorozat korábbi részeihez képest gyengébben muzsikáló Infinite Warfare-ről ő maga is azt mondta, hogy - a minőségétől függetlenül - valószínűleg "eggyel több jövőben játszódó részt csináltak, mint kellett volna".

12.
12.
crytek
Egy Vietnamos dzsungeles jöhetne már
11.
11.
hadzsime
#10: Most megjött a kedvem egy kis New Vegashoz :D
https://www.youtube.com/watch?v=XHf7Sx0Lgqs
10.
10.
hadzsime
#9: Szerintem a dagadék nem mer támadni. Neki az a célja, hogy minél tovább uralkodhasson a szemétdombján, de ha elkezd lövöldözni a nukleáris csúzlijával, akkor az a degenerált sárgarépa üvegsivatagot csinál a félszigetből.
Habár elég furcsa ez a világ ahhoz, hogy tényleg történjen valami ilyesmi.
9.
9.
Beniciodeltoro
#8: WW3-at már idén kitojja a Jézuska, nagyon úgy fest.
Addig buzerálja a kis gnóm Észak-koreai csóka a twitterező hajtündért míg olyan választ nem ad hogy neon szinűt fogunk foschni.
8.
8.
shatterhand
7.
7.
shatterhand
#5: De miert keveritek a szezont a fazonnal? Sokszor megy a rinya hogy bezzeg regen milyen jo volt. Bizony. Es meg csak pusztitas se volt benne mert NEM AZ A LENYEG. Ha az kell ott a bf. Ez mezei gyors arkad lovolde, nehol taktikazva, ENNYI.
Pont akkora baromsag amit sokszor hianyoltok mint mikor NFS-ben kernetek szimulaciot.
6.
6.
Mediczoli
"A Call of Duty-sorozat hosszú idő után visszatért a gyökerekhez, és idén egy második világháborús epizóddal folytatódik majd"

Megalázza a jó COD 2öt amit ebben a hónapban nyomunk majd lanba mert a legjobb !
5.
5.
Mediczoli
Nézzétek meg youtubon van pár video BF1 Vs COD WW2.
Nem csak grafikai hanem játékmeneti. Látszik,hogy az új COD össze lett ba**va le van minden nagy ívből kaksizva,a lényeg pénz a PÉNZ és a PÉNZ !
Jövőre majd jön egy ugyan ilyen trágya COD , és mire nyugdíjba megyek a COD 1455 is rossz lesz.
Fekete Wermacht katona nő,na ez ODABASZ :D Tűzálló szalma,és fa !
Nincs árnyék, Elpuszítahatatlan homokzsák,ibolya és minden más. Mondom nézzétek meg és lássátok ! :D
3.
3.
hadzsime
#1: Lesz itt még fekete transzvesztita Hitler is.
1.
1.
ollie92
Miféle "történelemről" beszél ez a szerecsétlen ?
Átírni a múltat ? Nácik nélküli háború, fekete nőkkel ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...