Trónok harca - többféle befejezés a spoilerek ellen

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Az HBO programigazgatója szerint a Trónok harca lezárásához többféle befejezést is leforgatnak majd, így maguk a színészek sem fogják tudni, hogy melyik az igazi. A készítők a szivárogtatást szeretnék megelőzni ezzel a húzással.

Habár a Trónok harca elmúlt évada kapcsán legalább annyit lehetett hallani a szivárogtatásokról és a hackertámadásokról, mint a Westeroson történtekről, a stáb eddig sem bízta a véletlenre a biztonságot: a korábbi számolók szerint a forgatókönyv titkosítva került az érintettekhez, a kültéri forgatásokon pedig különös figyelmet fordítottak arra, hogy levadásszák a drónnal kukucskálókat.

A lezárásnak szánt nyolcadik évad esetében azonban ennél is továbbmennek, az HBO programigazgatója, Casey Bloys megerősítése szerint ugyanis többféle befejezést is leforgatnak majd, így a munkálatokban résztvevők, illetve maguk a színészek sem fogják tudni, hogy melyik a valódi közülük. Ezt a trükköt egyébként más sorozatoknál is bevetették korábban, a Maffiózókhoz és a Breaking Badhez is többféle befejezés készült.

A Trónok harca utolsó évadát várhatóan októberben kezdik el forgatni, és bár a premier dátumát még nem erősítette meg az HBO, egyre biztosabbnak tűnik, hogy csak 2019-ben rajtolhat el.

39.
39.
CitromH
#4: Ez nem hiszem el, hogy komoly. csak trollkodsz ugye? :D
38.
38.
Shannaro
#37: Hát igen Kopic kollégának is mehetett volna az a jó kis idézet: "Nem tudsz te semmit Havas Kopic..."
37.
37.
Firsttime
#34: Közben John Snow mindent megtud. Így már nem lesz igaz, hogy semmit nem tud.
34.
34.
Shannaro
#33: És a végén Smaug is visszatér, hogy a Sárkányok Anyjával feltámasszák a fajt...
33.
33.
hadzsime
#32: Kőműves Kelemen az asszonyt rakta a falba, ezek meg egy péniszt.
28.
28.
Shannaro
#27: Arra gondolsz, amikor kiirtották a teljes násznépet? :thinking:
27.
27.
Juha
Nem tudom mit kell ezen rugózni, az első évad közepétől lehet tudni, hogy Ned Stark a farkasaival legyőzi a gonoszt, és az elsőszülött törvényes fia lesz a király. Max. valami esküvő kavarhat be picit, de az már követhetetlen lenne az átlagos nézőnek, biztos felháborodnának.
26.
26.
Firsttime
25.
25.
Firsttime
#24: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
O.O
24.
24.
br1Koo
#10: Pszt!
Daenerys át fog kelni Westerosra hajóval!
23.
23.
Chrysh
#22: Ja és persze nem számoltam bele a véleményekhez Link21-et, de ő nem része a mintának debil viselkedése miatt.
22.
22.
Chrysh
#21: Ez az! De hát jól látszik a kommentek megoszlásából, hogy mennyire hozzászoktunk ehhez a trendhez. Attól függetlenül, hogy valamit millióan megszoktak és csinálják, attól még az marha idegesítő lehet.
20.
20.
felegyi
18.
18.
RangerFox
#10: tommen halálán elröhögtem magam
17.
17.
fehérbence
#10 na várjál .meg fog halni Tommen meg Margery ? nemár. én még nem tartok ott.most miért kellett ekkora spoilert eltolnod ?
Esküszöm még itt sincs biztonságban az ember ...
Egy bazi nagy KAPPA
16.
16.
Habár a Trónok harca elmúlt évada kapcsán legalább annyit lehetett hallani a szivárogtatásokról és a hackertámadásokról, mint a Westeroson történtekről, a stáb eddig sem bízta a véletlenre a biztonságot: a korábbi számolók szerint a forgatókönyv titkosítva került az érintettekhez, a kültéri forgatásokon pedig különös figyelmet fordítottak arra, hogy levadásszák a drónnal kukucskálókat
15.
15.
Firsttime
#14: Szerintem is kár ezen kardozni...
Amúgy komoly ez a 2019-es folytatás? Nemár...
14.
14.
Banszien
#11: Ellentmondasz saját magadnak. Leírod hogy nem kell igazodni, majd elvárod hogy a cikkíró hozzád igazodjon. Miről kellett volna gondolkodnia? Hogy lehet hogy valaki nem látott egy másfél évvel ezelőtti epizódot? Biztos vagyok benne hogy van olyan ember, aki még nem kezdte el nézni a sorozatot, de tervezi. Most akkor miatta ne kerül ki a főcímképen kívül semmi? Ahogy mondtam, az hogy te most tartasz ott ahol, az a te egyéni dolgod, sem a cikkírónak, sem senki másnak nem kell ehhez igazodnia, és erre gondolnia. Másfél év után egy kép nem spoiler.
13.
13.
Shannaro
#11: Lent már írták, hogy MÁSFÉL ÉVES epizódból van a kép, ha másfél évvel le vagy maradva (minimum), miért igazodjon hozzád a cikkíró, ezt te is írtad: "Itt nem arról van szó, hogy az egész internet ehhez vagy ahhoz igazodjon"
Egyébként meg nem először van kint az a kép sem. Én sem jutottam el addig a részig (mert belecsömörlöttem másodszori nekifutásra is), de már a 6. évadban azért előre lehet ezt már tudni. Legalábbis én nem számítottam másra. (6. évad utolsó előtti epizódjánál hagytam abba)
És végezetül készülj fel, mert ha ennyivel összetörik az interneten a lelkivilágodat, lehet jobb lesz ha lemondod az előfizetésedet. A világ tele van olyan emberekkel, akik nem törődnek másokkal. Szokj hozzá.
12.
12.
kopic
#10: Nagy valószínűséggel
11.
11.
kopic
#9: Itt nem arról van szó, hogy az egész internet ehhez vagy ahhoz igazodjon hanem hogy a cikkíró gondolkozhatott volna egy picit és talán a sorozat címének képét rakja ki, vagy vmi nem spoileres képet...
10.
10.
kopic
#7: Ja jobban jartam volna.:/
Így mostmár tudom elore hogy a Tommen, Margerlyn is megfognak majd halni. Hurrá !
9.
9.
Banszien
Azt megértem, amikor valaki amiatt bosszankodik, hogy nem tudja az adott napon megnézni a részt, amikor kijön, és spoilerbe fut, de azért ennek is van egy határa. A kint lévő Cersei-s kép egy lassan másfél évvel előtti epizódból van. Most akkor ne kerüljön ki a netre kép az első epizód utántól, mert lehet hogy valaki épp most kezdi el nézni? Egy egész évad eltelt ez a kép óta, megértem ha nem akartál belefutni, de nehogy már ilyen egyedi esetek miatt ne lehessen ennyire régi képeket kirakni. Ha valaki ennyivel a normális vetítési idő után kezdi el nézni, az egyéni szoc problem, nehogy hozzá kelljen igazodnia már az egész intenetnek.
8.
8.
Chrysh
#6: Jó, akkor pedig aki spoileres mémekkel akar viccelődni, az nyugodtan vonuljon be egy zárt facebook csoportba, és ne az én agyamat basszák a 9gag posztokkal azok, akik fűt-fát belájkolgatnak és felbukkan nálam.
7.
7.
Chrysh
#4: Nem mondok semmit, de kb bekaphatják a spoilerekkel, nekem is így rontották el az első négy évadot, amikor rászántam magamat a nézésére. De ha akarod nézni és pótolni, akkor hirdess médiavakságot, mert a netsztyeppén mindenki sz*rik arra, hogy Te spoiler nélkül akarsz sorozatot nézni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...