Kikapcsolható a töréslassító kamera az új NFS-ben

  • Írta: gabeee
  • 2017. szeptember 29.
  • Hír
Link másolása
Sok gameplay felvétel került már ki a nyilvánosság elé a hamarosan érkező Need for Speed: Paybackről, most azonban egy eddig nem látott újdonságot árultak el a fejlesztők a játékkal kapcsolatban.

Szinte már a Need for Speed: Payback sajátjává váltak azok a játékmenetbeli jelenetek, amikor az ellenséges jármű kiiktatásakor belassul az idő, és hosszasan élvezhetjük, ahogyan rommá törik a méregdrága luxusjárgány. Egészen eddig úgy tudtuk, kötelező lesz ezeket végignéznünk, a fejlesztők elmondása alapján azonban kikapcsolható lesz az említett kamera.

A NFS új részén munkálkodó csapat szerint sokakat zavart, amikor az ellenséges autó pusztulása hosszabb időre megtörte az amúgy pörgős játékmenetet. Ezért döntöttek úgy, hogy bár meghagyják ezt az opciót, de aki nem szeretné végignézni, ahogyan darabokra törnek az üldöző négykerekűek, az nyugodtan ki is kapcsolhatja.

Az EA a következőket mondta az üggyel kapcsolatban: "Vizsgálni kezdtük, hogy milyen megoldások jöhetnek szóba az említett problémával kapcsolatban és örömmel nyugtázzuk, hogy egy mindenki számára jó döntés született. Ezentúl opcionális lesz a lassított felvételek bekapcsolása, így mindenki maga döntheti el, hogy meghagyja ezeket, vagy nem." 

A játék hivatalos gameplay trailere alapján, mindenki el tudja dönteni, hogy tetszik-e neki a roncsolódás belassítása.

A Need for Speed: Payback kevesebb mint másfél hónap múlva debütál PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on - addig is egy vadonatúj képet nézhettek meg odafent, ez a játék sztorijából származik.

12.
12.
shatterhand
#8: Jol nez ki csak idovel unalmassa valik. 2003 ota ez mar az.
11.
11.
XuChi
10.
10.
Beniciodeltoro
#8: Szerintem pont ezek a törésvideók adják a sava borsát, nem értem ezt miért kell kikapcsolni, ettől még pörgős marad.
Mondom ezt úgy hogy nem vagyok oda az autós játékokért, de ez tetszik.
8.
8.
doma002
Az nagyon jó. Szerintem én ki is fogom kapcsolni annak ellenére, hogy azért jól néz ki ahogy mutatja, hogy összetörik a másik autó.
7.
7.
RangerFox
#6: átvezetőknél. ez nem gta lol
6.
6.
Aborg
Az autobol ki is lehet szallni?
5.
5.
shatterhand
Egyre jobb. Az egyetlen dolog ami zavar az a keszito team.
4.
4.
gabeee
#2: De igen, köszi! Javítva. ;)
2.
2.
Maccs187
Nem November 10. a megjelenés!?? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...