Egy új Overwatch-projekten dolgozik a Blizzard?

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 10.
  • Pletyka
Link másolása
Gyakornoki állást kínál a Blizzard olyan diákok számára, akik a jövőben egy Overwatch-játékon dolgoznának. Nem egyértelmű, hogy miről is van szó, elképzelhető egy mobilos mellékág, de a teljes értékű folytatás is.

A Blizzard álláshirdetéseit böngészve érdekes felfedezést tettek a rajongók. Minden jel szerint a cég egy új Overwatch-játékon dolgozik, legalábbis a leendő gyakornokoknak ismerniük kell a játék univerzumát. A sikeres pályázónak nem lesz könnyű dolga, hiszen olyan eszközöket kell készítenie, amik segítenek a játék megszületésében.

Persze a fejlesztők még nem sok konkrétumot árultak el a rejtélyes új címről. Lehet, hogy egy mobilos spin-offról van szó, esetleg az Overwatch egy új kiegészítőjéről, de a teljes értékű folytatás sem kizárt - igaz, kevésbé valószínű.

Eddig sem volt titok, hogy a Blizzard egy be nem jelentett shooteren dolgozik titokban - még az is elképzelhető, hogy a két cím egy és ugyanaz. Talán a BlizzConon már többet tudunk majd: a rendezvényt november 3-4. között tartják meg idén.

4.
4.
CitromH
#2: Avval is kiegyeznék :D
3.
3.
markoci555
#2: remélem élek addig :D
2.
2.
user101
Ne, ne csináljanak. Inkább a Warcraft 4-et :)))
1.
1.
CitromH
Ezek is jók, és biztos van is rá igény, de inkább csináljanak végre egy új mmo-t a starcraft világára alapozva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...