Próbaverziót kapott az új South Park-játék

  • Írta: fojesz
  • 2017. október 24.
  • Akció
Link másolása
Elképesztően sűrű októberünk van, nem meglepő, ha a South Park: The Fractured but Whole már nem fért bele a büdzsédbe, és későbbre tartogatod a beszerzését. Jó hír, hogy egy próbaverzió jóvoltából legalább futhatsz vele egy kört!

Próbaverziót kapott az új South Park-játék, igaz, egyelőre csak konzolokon: a PS4-es változatot itt, az xboxosat pedig itt érheted el! Az ingyenes kiadás tartalmi korlátozás nélkül játszható, egyedül időlimittel kell számolnod.

A fejlesztők egy órában maximálták a játéklehetőséget, és ahogy az lenni szokott, a próba végén felajánlják, hogy vedd meg a teljes változatot, vidd tovább a mentéseidet, és folytasd onnan a játékot, ahol félbehagytad.

A The Fractured but Whole egyébként múlt hét óta kapható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

22.
22.
Animejetix
#19: Lementettem és újra indítottam a játékot, úgy már nem folytatta. Lehet programhiba volt...
21.
21.
hadzsime
#20: Az jó sorozat, imádom azt a két retardáltat :D
20.
20.
GAMEROD
Ennél még a Beavis és Butthead is jobb volt, persze az sem a kultúrát és igényességet tanította a jónépnek mint ahogy ez a franchise sem.
19.
19.
Kreto
#18: Mr Mackey után mikor először választottál nemet? Ha igen akkor ülj le megint a székre válassz valamit (teljesen mind1 mit választasz nincs hatással a játékra) és elvileg abba kellene hogy maradjon ha ez a gond.
18.
18.
Animejetix
Valaki megmondaná hogy a játék alapzenéjéről hogy kell leszedni azt a kísérő idegesítő beatboxolást? Kezd az agyamra menni...
17.
17.
user101
Én az SP-t a szuperhősök tulzott erőltetése miatt IS hagytam abba valahol a 14. évad környékén. Nekem azok sosem tetszettek. Talán a Ninja Powers volt az egyetlen ami ilyen témájú volt ( gurva mongolok :). Aztán jön egy játék ami erre alapoz és 2 óra után még csak el sem mosolyodtam, közben _számomra_ a világ legrosszabb játék-mechanikáját és harcrendszerét sikerül felvonultatnia... ( Sorry, nem vagyok egy jrpg fan ).

Éppen ezért azt gondolom, hogy a játék roppant megosztó és több dolgon is el tud csúszni azoknál akiknek nem tetszik, ugyanígy lesznek jó páran akiknek bejön. Ez esetben viszont nem jelenteném ki kategorikusan, hogy rossz, mert az nem a gém hibája, hogy olyan stílust képvisel amit utálok... Szóval fura dolog ezt pont egy SP játék kapcsán írni... :)
16.
16.
logic5
#10: Ez ennyi, és ezzel ki is nyírták... A Family guy átvette a helyét, mert azon még mindig szakadok. A SP-on már én sem tudtam mosolyogni sem az elmúlt egy-két évadon...
15.
15.
Macifasz
#9: A befejezéssel kapcsolatban lehet az van (még nem vittem végig, de több helyen olvastam, hogy túl hirtelen van vége), hogy mivel lesznek még sztori DLC-, majd ott kapunk egy olyan rendes lezárást, mint amit az első részben.
14.
14.
Macifasz
#3: Nálam oda-vissza bealázta az első részt, pedig azt is imádom és végigvittem vagy háromszor. :-) Én most 19 és fél óránál járok és sztem még jó pár órám benne lesz.
13.
13.
Macifasz
#2: Ezt én megcáfolom. Az egy kezemen megtudom számolni, hány South Park részt láttam, még is imádtam már az előző játékot is, ezért pedig egyenesen rajongok. :-D Szóval RangerFox, adj neki egy esélyt...de akkor már kezd az előző résszel, ami a The Stick of Truth.
12.
12.
Macifasz
Én nagyjából úgy az első 4 óra elteltével mertem kijelenteni, hogy 10/10 és lepipálta az első részt, de a jelenlegi 19 és fél óra játékidőm után, ez csak még jobban megerősödött bennem. :-D Annyira kegyetlenül beteg lett, hogy azt nem lehet leírni...ezt át kell élni. :-D Ráadásul a fő küldik mellett rengeteg mellékküldetés is van, amivel növelni lehet az időt. Érzésem szerint közeledek a sztori vége felé, de szerintem még így is simán van benne vagy 3-4 óra tiszta játékidő. Zseniális lett na! Hiba volt idén már jó pár remek játékban részem és hiába jön a héten az új AC és az új Wolfi, majd a következő hónapban a CoD valamint az SW Battlefront 2, ez a South Park: The Fractured but Whole 100%, hogy ott lesz az év végi TOP 5 listámon. :-)
11.
11.
#10: Nem szívnak annyit, mint régen.
10.
10.
hadzsime
#6: +1
Számomra halott a sorozat. A régi epizódokon még mindig jól szórakozok, de az újabb részeken még egyszer sem mosolyodtam el. Nem tudom, hogy tudott ennyire félresiklani a sorozat.
Szerintem az új részeket már nem is úgy találják ki, hogy: "Mi történjen ebben az epizódban?", hanem úgy, hogy "Milyen aktuális dologra építsünk ezt az epizódot?".
9.
9.
Kreto
Nekem ez a gém hatalmas csalódás volt. A vége után kb egy órát kerestem a neten hogy mi a játék vége mert nem hittem el hogy ilyen szarul fejezték be. Gondoltam valamit kihagytam vagy van alternatív befejezés. De sajnos semmi.

Nagy csalódás mert az előző rész kb a semmiből jött és hatalmasat szólt. Ráadásul klasszisokkal jobb minden téren. (Maga a harcrendszer egy picit jobb de ahogy a játék többi része ez is egy idő után mocskosul repetatívvá válik.)

A város kisebb. Sokkal kevesebb a bejárható hely és nem is mozdít ki South parkból.
A karakterek nem lettek kihasználva . Az ellenfelek ismétlődnek és unalmasak.
A poénok amik 1* 2* bejönnek és nevetgél rajta az ember azt még kb 10* minimum ellövik a játék során. (kocsi, human kite2)
A minigamek szintén repetitívek csakúgy mint a "fejtörők". A végére már majdnem megcsikartam magam az ismétlődő poénokon és azon hogy nekik az a fejtörő hogy egymás után kell használnod mind a 4 szuperbarátodat.
A sztoryról meg inkább nem is beszélek. Pont olyan volt mint a mostani évadokból egy rész.

Szerintem mindenki kerülje akinek az első rész nagyon tetszett. Inkább vigye végig azt megint.
8.
8.
#7: Az új évadból az első két részt már lehet nézni egy ideje szinkronnal.
7.
7.
#5: Már a kezdetektől volt a sorozat társadalomkritika is, nem ez a baj vele. Túl szájbarágós, oktató jellegű lett, az enyhébb utalások helyett a pofádba vágja a nagy életigazságokat. A másik gond szerintem, hogy manapság túl aktuális akar lenni. Legyen az VR, polkorrektség, az új Star Wars vagy elnökválasztás, már mindig csak a való világ eseményeire építkezik, szinte teljesen eltűntek a hagyományos, random történetekre épülő epizódok.

Számos régi karakter is ment a levesbe. Oké, Barbrady-t múltkor elővették pont ennek (a régitől való búcsúzás) kapcsán, de meg nem mondom hogy például Mefityisztót vagy Törcsit mikor láthattuk utoljára. Ráadásul a skacok már időtlen idők óta negyedikesek. Ez nem is lenne baj, de akkor miért szántak külön jelenetet arra, hogy bemutassák ahogy Cartman serdülőkorba lép, ha utána mégsem kezdenek semmit vele, és a kis pöcsök sosem lesznek nagy pöcsök? (Nem mintha örülnék neki, csak így semmi értelme.)

Persze ezt úgy mondom hogy az új évadból még semmit nem láttam, a szinkronra várok, de kétlem, hogy nagy változásokat mutatnának a fentiekkel kapcsolatban.
6.
6.
logic5
#5: Olyan társadalomkritika, amit csak az amcsik értenek. Egyébként annak is sz@r... Már ha tisztában vagy a világban történő dolgokkal.
5.
5.
azureknight0715
Mint mostanában a sorozat ezis inkább a sok faszság melett egyfajta társadalom kritikát vállal, sokan emiatt hagyták abba nézését mert megváltozott már nincs halomra az agyatlan poénok. Én személy szerint pont emiatt szerettem meg újra, képes volt változni és szerintem jó írányba és ez a játékon is látszik :)
4.
4.
logic5
#3: Sokan írják ezt, ezért még csak le sem torrentezem. Pedig SP fan vagyok... Nem akarok csalódni, mint az utlosó egy-két évadban...
3.
3.
DarkLord
17 és fél óra alatt kimaxoltam. Nem hozta az előző rész szintjét. Ott sokkal jobban ütöttek a régi poénok és jelenetek, mint ebben a részben. Ez a szuperhősös dolog kicsit latymatagabb lett. Bár így is volt benne pár olyan rész, amin szakadtam és top, de összességében max. 7 pontot osztanék érte nem többet még úgy is, hogy elejétől néztem az SP-t és láttam az összes részét.
2.
2.
#1: Akkor szerintem ne is próbálkozz. Az előző rész legalábbis nagyon erősen épített a sorozatos utalásokra. Aki a kezdetektől követte a sorozatot, annak hatalmas, de aki nem, vagy csak héba-hóba, azt szerintem egyáltalán nem köti le.
1.
1.
RangerFox
Letöltöm, kipróbálom, de sok reményt nem fűzök hozzá (nem nézek SP-t)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...