Korlátokkal, de elérhető a Sonic Forces demója

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 26.
  • Korai verzió
Link másolása
A dolog pikantériája mindössze annyi, hogy egyelőre csak a japán régióban tölthetjük le a demót Switch-re és PS4-re. Azt sem árt tudni, hogy a felkínált három pálya mindegyikét csak egy percig tolhatjuk, ami alaposan aláássa az élményt.

Csupán néhány hét választ el az év második Sonic-játékának megjelenéséig, de a Nintendo Switch- és a PlayStation 4-tulajok már most letölthetik a Sonic Forces demóját. Jelen pillanatban még csak a japán eShopból és a PS Store-ból érhető el a próbaváltozat, reméljük, rövid időn belül az európai boltba is felkerül.

Ha nem tudsz addig várni, semmi gond, mindössze egy új Nintendo-fiókot kell létrehoznod, csak a régiónál válaszd Japánt. Ha ez megvan, kösd össze a konzoloddal a fiókot, és máris hozzáférhetsz az eShophoz. PS4-en ugyanez a helyzet, itt is új profilra van szükséged.

Miután elindítottuk a demót, máris belefutunk a következő korlátozásba. A próbaváltozat három szakaszt tartalmaz, de egy pályával maximum egy percig játszhatunk, ami nem sok mindenre elég. A Sega kicsit túltolta a szigorúságot, ennyi idő alatt nem tudjuk eldönteni, hogy kell-e nekünk a játék, vagy nem.

A végleges változat november 7-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switch-re.

3.
3.
delphijos
Egy perc a demóban? Megnéztem volna, de ezért nem csinálok Japán account-ot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...