Overwatch - Moira is jött az ingyenes hétvégével

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 17.
  • Letöltés
Link másolása
Korábban már megírtuk, hogy ezen a hétvégén ismét ingyenessé válik az Overwatch, most azonban az is kiderült, hogy mától játszható benne az új hős, Moira is.

Egy hete érkezett a jó hír, miszerint mától egészen hétfőig ismét ingyenessé válik az Overwatch, így aki még nem szerezte be valamilyen okból a programot, annak remek lehetőséget kínál jelen akció.

A Blizzard a mai napon tovább fokozta az örömünket, hiszen bejelentette, hogy ma aktiválódik a játék legújabb hőse, Moira is. Mától tehát amellett, hogy díjmentesen nyüstölhetjük napokon keresztül a multiplayer lövöldét, az új karaktert is kellőképpen kiismerhetjük benne. Moira a támogatók csoportját erősíti majd, de az eddig látottak alapján a tűzharcokban sem kell majd féltenünk a hölgyet. Többféle támadást is előcsalogathatunk vele, de elsődlegesen sebzett csapattársaink örülhetnek majd a jelenlétének.

4.
4.
Firsttime
#1: Örülnél ha minden kiadó olyan "szart" csinalna mint a blizzard...
3.
3.
Banderas
#2: Küldtem privátban levelet . Remélem tudtam segíteni :D
2.
2.
GGabor14
Sziasztok!
Olyan kerdesem akadt hogy, hogy a fenebe lehet letolteni ps-re? Ottvan a "kartya" hogy limited time offer stb stb , de ramegyek es ugyan ugy 8e ft os arcedula van rajta. Plus elofizetesem van! Kerlek segitsetek uj nekem a konzolos vilag :)
1.
1.
logic5
Blizzard... Szargyár. Már csak azért sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...