Assassin's Creed - X360-n lesz a legjobb?

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem olyan rég érkezett meg a Ubisofttól az Assassin's Creed X360-as verziójának bejelentése, mely állítólag a legjobb lesz majd az elérhető változatok közt.
Nem olyan rég érkezett meg a Ubisofttól az Assassin's Creed X360-as verziójának bejelentése, mely állítólag a legjobb lesz majd az elérhető változatok közt.

Ugrás a galériához

Az egyik munkatárs elmondása szerint ugyanis az X360 vasa lehetővé teszi azt, hogy fejlettebb mesterséges intelligencia kerüljön a játék alá, mint a PS3-s vagy a PC-s játékok esetében. Ez elsősorban a játékban megjelenő tömegre vonatkozik, tehát az élő város lesz okosabb majd - azt nem sikerült megtudni, hogy ez a kiemelkedő AI a harcoknál is érvényesül-e majd, ahol is leginkább szükség lenne az okos gépi ellenfélre.

27.
27.
UV
Hagyjad Sakamoto naon elszánt a srác =D
26.
26.
Sakamoto
Akkor hadd javítsalak!A nevem Sakamoto(ha nem tudod leírni, vagy olvasni, lol akkor legalább ollózd ki!)Ha te szereted az állandó windows installálgatást az a te bajod!És igen, mert ha egy gyári Pc-s szoftver nem működik a tisztelt programozó hibájábol tökéletesen akkor arra senki nem fogja rámondani hogy jó,hanem azt mondják majd az emberek ez KUTYASZAR!Stb.És melyik játékra jó a kompúder?Hah?A Quake 4 ne nevettes!Állat nagy bukás egy High end gépen is!Fahrenheit?Black&White?Mark of Chaos??Mind ismerem (SAJNOS)És egyik se nagy szám!Inkább nevetséges!Crysis!hahaha!Ez jó vicc volt!Igen a te fajtád dobálódzik állandóan a F.E.A.R.-rel mennyire tuti kis játék!Erről csak annyit nézd meg a PS2-es BLACK-et mert még az is lezúzza a legtöbb PC-s FPST!Akkor meg ne csináld már itt nekem a fesztivált,ki mihez nem ért!Ezzel a béna szövegeddel csak MAGADAT járattad le!És látom sok nyelvtanóráról hiányoztál, mert a kishugom is jobban vágja a helyesírást mint te!MEGALOL!!
25.
25.
UV
Ezt a ,,vki olyan témához nyul amiröl fingja sincs", ,,tegyétek az agyatokat de ne olyan dologban amiben fingotok sincs"

pont te mondod kérlek? Utálod a japán játékokat de még egyet se próbáltál. Pedig kipróbálhatnál párat mert úgy látom rád fér egy kis kultúra. Előbb gondolkodj mielőtt marhaságot írsz légszíves!



gothic3,warhammer:mark of chaos,crysis,supreme commander,quake4,fahrenheit,black and white2 ? Kapkodom a levegőt Rofl! Haver ezek a PC-s nagyágyúk? Ezeken a címeken most minden konzolos hasát fogva röhög öcsi!

Egy: fele van, vagy lesz konzolon is (beleértve a nagyrabecsült Crysis-edet is)a másik fele meg annyit nem ér mint a mcdonalds mellé csomagolt műanyagfigurák hehe....és ezt azért mondom mert én is játszottam már velük lol és a Heroes of Might & Magic 5-öt többre értékelem bmelyiknél, már ha Pc-körbe akarnék forgolódni. Látom nem néztél utána a konzolos játékoknak sem, amit felírtam neked házira mert akkor nem mertél volna beírni ilyen maszlagot.





Kettő: Te piedesztára emeled a puncit, nem maki? De most komolyan, sztem túlértékeled azt a darab műanyagot. Az emberiség 2000 évig megvolt PC nélkül és mégis felépítették a világ 7 csodáját mindenféle szilikonchip nélkül. Felhúztak egy-két piramist is ami láss csodát, még mindig áll már vagy pár ezer éve lol Ma meg terveznek felhőkarcolót PC-vel, és 50 év múlva bontani kell, vagy bontja magát.



Szóval sztem téma lezárva, ezt a hülye is látja csak te nem. De ha tovább akarod folytatni több sebből vérző eszmefuttatásod én szívesen megcáfollak és felvilágosítalak bármikor.



Jó éjszakát!
24.
24.
machintos
sakamado:mi az h h semmire sem o tökékletesen???mi??????????max nem tod használni mert egy analfabeta vagy stb.

játékra is maxra jo a pc csak te ugyebár a nehézfelfogásoddal nem nagyon ismered h milyen gamek vannak rá.egy pc-s fps-t nem utáltam jobban mint fear-t.de ebböl is látszik h ha neked azt mondják h pc-s fps akkor rávágod h fear.na itt kezdödnek a dolgok ugyebár ha vki olyan témához nyul amiröl fingja sincs. tegyétek az agyatokat de ne olyan dologban amiben fingotok sincs













na csáááááá



uv:soroljam na itt láccik h mennyire vagytok otthon a témában(annyira se mint egy 2 éves)hülye kis faszjankok!!lol

gothic3,warhammer:mark of chaos,crysis,supreme commander,quake4,fahrenheit,black and white2,stb stb





szal makisok ne nekem tegyétek itt az eszeteket(uv,sakamoto)hnem egy picit gondolkodjatok el h ha vmihez érte*9szz akkor abban
23.
23.
donmarchello
Szerintem ez megint olyan MS-es villogás. Majd meglátjuk melyik lesz a jobb. Egyébként meg minek fikáztok egy olyan gépet ami még meg se jelent?
22.
22.
UV
Héj maki érzékeny pontodra tapintottam mi? :-D

Ez a miért vegyem meg azt a drága szart mikor itt az olcsóbb duma engem úgy emlékeztet a PS2 vs Dreamcast időkre titeket nem ? Persze az X360 úgysem fog úgy járni mint anno szegény Dreamcast. (remélem)



Mi lenne a világgal PC nélkül? Béke a földön? cserekereskedelem? Nem lennének hackerek, crackerek meg nyomi csalók akik ebből gazdagodnak/tak meg. Meg abból hogy minden fél évben beetetik a népet hogy vegyetek ilyen-meg olyan grafikus kártyát/procit vasat egeret akármit csak hogy ,,jobban" fusson az XY-szor lerágott csontú sztorira épített FPS/RTS.

Vszínűleg nem lenne konzol se, de legalább nem kellene olyan figurákkal vitatkoznom akik istenként dicsőítik azt a hőre lágyuló vasdarabot hehe! Hát barátom ez a Personal Computer! LOL!



Naná hogy a Sony is meg mindenki más a profitért csinál mindent, ez az élet öreg! Te is azért dolgozol (ha dolgozol) hogy legyen egy kis megtakarításod nem? Az meg hogy mire beér az országba a gép és 30 vagy 40 ezret ugrik talán köszönd a honatyáknak meg a fasza politikának ami oda vezette az országot, hogy az emberek fizetése arra sem elég hogy a havi számlaköltségeket is kifizesse.



A tájékoztatásod meg nem érdekel senkit, max magadat égetted le hogy tudatlanul mondasz véleményt egy olyan dologról amit még ki sem próbáltál.... MEGALOL



Ja igen kérlek mondj csak 1 játékot ami PC-s, nincs konzolon és leesik az állam tőle, de ne is erőlködj szerintem az még nem született meg ezen a bolygón hehe.

Mit gondolsz miért menekül minden fejlesztőcsapat a PC-ről (vagy multiplatformosodik PC & Konzol) mint a patkányok a süllyedő hajóról?

Mert ők már rájöttek arra amire te még nem .......

na csááááááááá
21.
21.
Sakamoto
Hé Makíntos!szerintem meg maradj csöndben és fogadd el hogy a Personal Compúder mindenre jó de semmire se használható tökéletesen és jácc a PCs F.E.A.R.-eddel közben meg mondogasd magadnak hogy jobb mint a PS3-mas!(vagy izgulj azon elég RAM-od lesz-e a gagyi Need For Speed Carbonra!:)))Ember!Én Igen!Nevess csak MAGADON!Hogy még most se láttad be a PC nem játékra való!!MI meg RAJTAD nevetünk!Bazz!!!MEGALOL!!haha
20.
20.
machintos
tökre nincs mindenbenigaza!!!a ps3 és az x-közöött tökre nem lesznek brutális eröviszonyok!!látszani fog majd h szebb-nek szebb de nem annyival h megérje majd 150 ezret kiadni érte mikor már 75 ezerér megkapod a az x-et.na én ezért utáloma sony-t nálunk europában mindig késés van és mikor már ide ér a gép akkor már az ára az amcsiéval szemben ugrik 30ezret.és akkor persze mi kis europaiak megtudjuk fizetni a drágábbat is!!

a másik meg h a pc mennyire szar hát azon már nevetnem kellet.emberr todd te egyáltalán mi az personal computer???mi lenne az emberiséggel pc nélkül okostojás??bazz gondolkdjdj már azér mer neked szar géped van és nem tudsz rendes irtot letölteni.

jahhs még csak tájékoztatásképp elmondanám h n még egszer akurvaéletbe se nyomtam egy japán gamet se!!és kurvára nem hiányzik egy se!!tucat jop c-s játék van pc-re amikröl te nem halootál és nem JAPÁN gamek/!!!ennyitt eröl

na csááááá
19.
19.
UV
LOL! Emberek ilyen töménytelen mennyiségű marhaságot, parasztvakítást (tisztelet a kevés kivételnek) legutoljára a kormányválasztáskor láttam, hallottam!

Abban igazatok van, hogy a PS3 még nincs piacon (+1.5 hónap a szerencsés japán játékostársainknak)

De!! Puszta józan paraszti ész, matematika 1-2 osztály, kinek hogy sikerült. Melyik a több 3 vagy a 7? Tudniilik az X360 3 mig a PS3 7 magos gép! Igen számít a teljesítmény is, de ebben a tekintetben is a PS3 bmelyik résszámítást/feladatot végző segédproc. grafikus alchip simán veri az X-360 ill. bármelyik High-end PC-s konfigot is! Pont, ennyi, ezen nincs mit vitázni ez van és kész akármennyire is fáj.

Még mielőtt valaki azt hinné, hogy valami elfogult PS-rajongó vagyok elmondanám hogy mihelyst lehet venni magyarországon X-360-t /hivatalosan garanciával/ én leszek az első aki sátrat verek a pláza előtt.

Van sima X-em, GC-om, meg PS 2-is, szóval nem lehet rámfogni hogy elakult csőlátókörű vagyok.

Attól hogy a PS3 technikailag sokkal jobb gép mint a Microsft konzolja, még ugyanúgy jókat fogok játszani a GOW-al, AssasinCread-el, Lost Planet-el meg még sorolhatnám. Az X360 hivatalos mo-i premierje, ha minden igaz egy pár hónapon belül itt van? A PS3 európai megjelenése meg a jófene tudja. Nemhogy a magyarországi debüt. Ennyi a különbség egyikkel már most játszhatunk a másikra meg várnunk kell még talán 1-1.5 évet.



A másik hülyeség amit szintén valahol itt olvastam: Utáljátok a szar japán játékokat? a MGS 4-en kívül semmi nem viszi a PS3 szekerét ROFL! Röhögve fetrengek a padlón! Ha nincsenek a japáni fejlesztő csapatok, játékok, a játékstílusok és ötletek megrekedtek volna a gagyi belsőkamerás lövöldözös szarságoknál meg az rts-eknél. Nem játszott volna egy PC-s vagy konzolos sem, Resident Evilel, Final Fantasyval, Grand Turizmoval, Burnouttal, Zeldával, Ninja Gaidennel, Devil May Cry-al se MGS-al, Splinter Cell-el (Tom Clancy köztudottan minden új ötletét a MGS-ról nyúlta le. ala MGS3 álcaruhái ugye....hehe) meg még napestig sorolhatnám! Úgyhogy azt javaslom barátom gondolkodj mielőtt kinyitod a szádat.





Utolsó gondolat: (ígérem :-))

A MGS4 -en kívül mi jön még ki arra a ,,szar" PS3-ra ? Most megfogtatok hát lássuk csak.....



Grand Turismo HD, Ninja Gaiden Sigma, Devil May Cry 4, Killzone 2, Resistance fall of all man, Genji, God of War 3, White Knight, Final Fantasy XIII, Final Fantasy Versus, 8-th day, Lair ........szóval azt hiszem tényleg nagy bajban van a PS3 a csudába! Az itt felsorolt címek kizárólag a Sony gépén lesznek biztos van vagy lesz még több is, de tudjátok mit mondok? Ha valaki veszi a fáradságot és megnézi bmelyik játék ingames demóját vagy trailerét annak le fog esni a tantusz, hogy sületlenséget beszél!

Csak nézzétek meg az Eight day grafikáját vagy a figurák animációját vagy a Genji-ben lévő hömpölygő tömeget azzal a körítéssel, de mondhatnám a Lair-t is ha több ezer!!! katona / sárkány tökéletes kidolgozással és mozgással nincs benne akkor itt lőjön le valaki! (nem akarok állandóan a MGS4 -el példálózni) Csak a vak, vagy értelmifogyatékos nem látja hogy otthagynak ezek a címek minden mást a sárban... Fear, Prey, Half Life??? LOL ne nevettesetek. Istenem ezek a múlt, Gears of War, Lost Planet, Dead Rising na az már valami, vagy az itt felsorolt bmely PS3 -as cím. Ezek a jövő!



A Pc -meg tudjátok mire jó? mert én nem . Se játékra, se munkára!

Internetezésre is rezeg alatta a léc néha.

Grafikus tördelőként dolgoztam több éven át, és nap mint nap dolgoznom kellet ezzel a borzalommal, de soha annyi szar nem ömlött a nyakamba mint akkor. Állandó Win lefagyások, újratelepítgatések, gépparkkarbantartás, partícionálás, vírusírtás, fejlesztgetés Lol agybaj éjjel-nappal erre jó semmi másra!



Egy régi mondás jutott eszembe így a végére:

Trabanttal is lehet szántani ha nagyon akar az ember,csak nem arra találták ki, arra ott a traktor!
18.
18.
machintos
de azér emberek h ti emnnyi hülyeséget ö

sszehordtatok it!!!!
17.
17.
machintos
x-box360 rulezz!!!leszaroma ps3-at .amennyivel drágább azx-nél fele annyira se jo.x360 rulezzz!!na meg persze assains cred überfasza lesz4!!
16.
16.
FNorberto
Nekem ingyen se kéne PS3!Xbox-ok és a PC a legjobb!!!
15.
15.
TOM X
Fanboy: Azok a játékok közül csak a dead risinget próbáltam ki mert mindenki azt mondta hogy jó! Nekem meg nem jött be! Ugyan úgy nem mint a többi japán játék! Na hadjuk abba mert ha nem vettétek volna észre már nagyon elhúzódtunk a témától!
14.
14.
TOM X
Razen: olvass vissza néhány hírrel! pl: Splinter Cell 5 csak x360-ra! Exkluzív GTA IV epizódok x360-ra....stb! meg amúgy is nincs értelme veszekedni! Én is megvettem a x360-nat és boldogan használom! De ha neki PS3-ra kell akkor vegyen azt!

Amúgy én alapból utálom a japán játékokat!
13.
13.
fpeter
nem a 3. negyedév-ben jelenik meg ?
12.
12.
shyfter
kiswech, itt az első példa, hogy nem lesz erősebb a PS3 az X360-nál. Téged sem értelek mint a többi janigyereket sem, miért nem a jobb és olcsóbb gépet veszitek?
11.
11.
NitroX
hát hol lenne a legjobb, mintsem x360-on? ez nem kérdéses, most vettem nemrég a kis drágaságomat én is, hát csak ajánlani tudom gyerekek, igen jó kis gép. Pl a Test Drive Unlimited az valami döbbenet szabadságot ad, stb stb stb, hajrá 360 gogogo
10.
10.
Mast3rmind
kiswech: pontosan melyik jobb játék fog megjelenni "csak" Ps3-mra? :D Szinte minden jó játék Xboxra fog megjelenni egyet kivéve :) ez a Metal Gear Solid 4 :D a többi, mint japán szar :(
8.
8.
FNorberto
Egyet értek az xbox verte a ps2-t,és sztem az X360 veris a ps3-at.Amúgy a játék jövő év elején jön tudtommal.
7.
7.
shyfter
Hát ezen egy percig nem vagyok meglepődve. Már az előző generációnál (ps2 vs. xbox) a sima xbox 3x többet tudott, mégis baromi keveset vettek belőle. Nem értem az embereket, miért nem a jobb cuccot veszik. Az már más, hogy Pc-n is gyengébb lesz, szerintem az lesz olyan jó mint az X360-as.
6.
6.
yousif
De mikor lesz már PS3....?
5.
5.
Ca$h
Krizsi: Eredetelig only for PS3 cim volt, ughogy DE megjelenik! :)))
4.
4.
TOM X
Mikor is jön ez a játék??
3.
3.
Mast3rmind
Xbox-ot vezsek karácsonyra én is... sajnálom PS most vesztettél :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...