Ode - zenés játék érkezett a Grow Home alkotóitól

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft a semmiből meglepett minket egy aranyos kis játékkal: az Ode lényegében egy zenei élmény, ahol egyetlen cél vezérel minket: az örömöt kell terjesztenünk a pályákon. A Grow Home-csapat új címe már elérhető PC-re.

Színes tájakon játszódó, fülbemászó zenékkel átitatott játék az Ode, a Ubisoft Reflections új kísérleti címe. A Ubisoft minden előzetes figyelmeztetés nélkül tette elérhetővé a címet a Uplayen.

Roppant egyszerű anyagról van szól, ahol egyetlen igazi cél vezérel minket: örömöt kell terjesztenünk a négy kerti környezetben. Hősünk, Ode csillagokat gyűjt, amelyek megváltoztatják a hangokat és a képeket, de az itt fellelhető növények is konkrét hangokat bocsájtanak ki. Ezek segítenek minket a zenei aláfestés tökéletesítésében, így stílusunk alapján egyedi kompozíciót hozhatunk létre.

Mozgásban is nagyon szépnek tűnik az Ode. A pályákat útmutatás nélkül, saját tempóban, bármilyen irányba elindulva fedezhetjük fel, így a végeredmény soha nem lesz egyforma. Tökéletes relaxációs játékról van szó.

A játék potom 5 euró fejében érhető el a Uplayen. Reméljük, a konzolos változatokat is megkapjuk a jövőben!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...