Brit toplista: legyőzhetetlen a Call of Duty

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 11.
  • Toplista
Link másolása
Hatodik hete vezeti a brit játékeladási toplistát a Call of Duty: WWII. Miután nem volt olyan megjelenés, amely szemmel látható eredményeket tudott volna felmutatni, nem történt túl sok változás a felhozatalban.

Ezúttal is a Call of Duty: WWII vezeti a brit játékeladási toplistát, a játék így már a hatodik aranyérmét tehette zsebre - ilyen sorozatot legutóbb a Call of Duty: Black Ops III tudhatott magáénak.

Habár a játék eladásai 41 százalékkal visszaestek az elmúlt héthez képest, mivel nem voltak új megjelenések, és a többi slágercím sem tudott javítani, semmi nem veszélyeztette a pozícióját. A második helyezett a FIFA 18, míg a harmadik a Star Wars: Battlefront II lett.

  1. Call of Duty: WWII
  2. FIFA 18
  3. Star Wars: Battlefront II
  4. Super Mario Odyssey
  5. Assassin's Creed: Origins
  6. Grand Theft Auto V
  7. Mario Kart 8 Deluxe
  8. WWE 2K18
  9. The Sims 4
  10. LEGO Marvel Super Heroes 2
  11. Gran Turismo Sport
  12. Just Dance 2018
  13. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
  14. Pokémon Ultra Sun
  15. Need for Speed: Payback
  16. Pokémon Ultra Moon
  17. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  18. Sonic Forces
  19. Prey
  20. Forza Motorsport 7
18.
18.
Dave567
#11: Abba inkább ne menjünk bele, hogy mit bassz el...
Sírva fakadok.... Pedig jó játékokat csinálnának, de csak lefelé mennek, mint a COD.
12.
12.
shatterhand
#4: Mész lősz csá
Itt a lényeg. Szar,hulladák, felhúzza az embert. Nem lehet egy órán át tolni (max 2). De mégis elindítja az ember,mert vmiért mégiscsak jó az egyszerű lövölde.
10.
10.
razipapi
Valaki játszik vele PC,-n? Megéri megvenni? Vagy már senki se játszik vele ezen a platformon?
8.
8.
Beniciodeltoro
A single szerintem egy bullshit, egyáltalán nem kötött le, de a multi élvezhető spanokkal, szebb grafikával és dedikált szerverrel elég ütős lenne.
Hardcore módban az új frissítéssel úgy kib*sz 2 frendli kill után mint macskát, szóval nem igen kell bombázni, meg gránátokat hajigálni, esetleg gázt.
A mapok lehetnének kicsit nagyobbak, tdm-ben 10-10 ellen jobb lenne.
Remélem a januári DLC-ben (mert úgy tudom előre hozták) jó pályák jönnek.
5.
5.
crytek
#4: Jó nagy faszságokat beszélsz...
Az eladások is kőkeményen tükrözik nem minden Cod tetszik ugyanugy a népnek... Nem véletlenül. Nem a név adja el nagy tévedés ilyet csak az mond aki eleve gyűlöli az fpst és nemszereti az arcade dara multit... A többség szereti, mert nem véletlen hogy már 4.4 millió felett járnak és pcn 1 hét alatt annyi ment el mint az előzőből 1 év alatt..
4.
4.
Blazkowicz
Ismét a hülyeség győzött, hurrá! Mivel adja gyerekek? Mivel adja ez a rész? A hangulattal megvettek? Mert játékmechanikailag 0 az egész. Mész lősz csá. Leszúrják a társad ott haldoklik, majd jön az ellenség és kiabál: 12 óránál... Ki a fene kiabálná ezt valóságba? Majd húzod a fél mapon át, 10 lépés 3 katona 5 méterre akik lőni nem tudnak, de legalább a pisztolyod kifogyhatatlan. Fordulat? Jön egy gránát húha, nagy fantázia. Semmivel se jobb ez a rész mint a többi. Csak a neve adja el. Ha a dobozba kutyakakát raknának és az lenne mellékelve egy papírra, hogy edd meg, fizetnél érte és megennéd, mert COD-os dobozba van. Ez a szint van jelenleg. Sajnálatos módon a cég ezen változtatni sem akar és a vásárlóknak tetszik, hogy meg vannak erőszakolva a saját pénzükért. Lényeg h elégedettek legyetek. NE értsetek félre. Szeretném, hogy jó legyen a COD, de ez a rész csak 1 pontal több mint az előző 5 rész ami azt jelenti, hogy 10ből kap 1 pontot. Annyira utálom, hogy ez van mindig... :(
3.
3.
PaprikaJancsi
Elég sok Nintendo cím van a listában, gratula neki.
2.
2.
Grabowsky30+
Cod nem tud olyan szar lenne, hogy ne vegyék meg kis millióan, ráadásul ez most még jobb is, mint az átlag. Az a durva, hogy a gta5 még mindig 6. a listán(2013ban jelent meg). Meg, hogy a Prey egyáltalán rajta van.
1.
1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...