Sea of Thieves - hatalmas nyílt világ vár ránk

  • Írta: Shifty
  • 2018. január 19.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten mi magunk is bebarangolhatjuk majd a Sea of Thieves varázslatos világát, addig viszont Ryan Stevenson, a játék művészeti vezetője egy fejlesztői naplóban bemutatja, pontosan mi is vár majd ránk.

Közeledünk a Sea of Thieves megjelenéséhez, így jövő héten a Rare elindítja a játék zárt bétatesztjét. A próbalehetőség január 24-én, magyar idő szerint 13 órakor veszi kezdetét és csak öt nappal később, január 29-én, reggel 9 órakor ér majd véget.  A játékosok temérdek kalandban vehetnek majd részt, rengeteg helyszínt bejárva.

A játék művészeti vezetője, Ryan Stevenson a legújabb videónaplóban pont utóbbiakról mesél részletesen, a Sea of Thievesben ugyanis felfedezéseink során többek között ijesztő, titkokat rejtő barlangokat, hajóroncsokat és misztikus oltárokat látogathatunk meg.

A végleges változat március 20-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra.

4.
4.
Extol
Hiszem ha látom! Mármint a saját masinámon
3.
3.
Duken
#1: Szerintem is nagyon frissnek hat, ezért varázslatos. Nem hinném hogy játszottam volna valaha hasonlóval.
2.
2.
Duken
Ez kurva jó game lesz. Ha nem jönne pcre szerintem nem bírnám megállni hogy csak ezért az egy gameért ne vegyek egy xbox x-et. Mindegy ha jön a Fable és egy normálisabb Halo akkor muszáj lesz a switch és a pro mellé egy X.
1.
1.
Death-Wanderer
Nem tudom , hogy valòs - e . biztos hogy van benne olyan ami visszatetsző... de túl szép és varàzslatos. Ezzel tényleg egy új kàtékvilàg nyílik, vagy lehet hasonlítani màs game hez ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...