Sea of Thieves - trailer a bétateszt örömére

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 25.
  • Videó
Link másolása
Tegnap este végre elstartolt a Sea of Thieves zárt bétatesztje. Ha előrendelő vagy, netán az Insider Programme-tagsággal rendelkezel, akkor már szelheted a végtelen óceánokat. A többieknek egy trailerrel kell beérniük.

Nem indult simán a Sea of Thieves zárt bétája, hiszen néhány játékos nem tudott csatlakozni a szerverekhez, és egy "too early" hibaüzenetet kapott. A Rare szerint a hiba orvoslása már folyamatban van, és remélhetőleg ma délelőtt már minden a helyére kerül.

A kooperatív örömökre kihegyezett kalózos játék bétájához az előrendelők és az Insider Progamme tagjai csatlakozhatnak. A móka január 29-ig tart majd.

A végleges játék március 20-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, ám az Xbox Game Pass-előfizetés mellé automatikusan megkapod.

29.
29.
PaprikaJancsi
A teljesség kedvéért: Geforce Gtx 960 (50e), Intel i5-6400 (50e), 8GB ram (20e), MSI B150M Night Elf (20e)....ez így már 140 ezer plusz táp, ház, hűtés..stb. és nyugodtan a Win10 árát is hozzá lehetne dobni ,végülis konzolt sem rendszer nélkül veszel.
27.
27.
PaprikaJancsi
#17: akkor adj hozzá a 200 ezerhez egy Win10 árát, egeret, monitor, hangfal, ha te így szeretsz számolni :D
26.
26.
PaprikaJancsi
#17: Múlt évben 0-ról vettem egy 200ezres gépet (Win10 árát nem számolva) és nem nagyon futott a Forza Horizon 3. Durván le kellett vennem a grafot, és úgy futott, de 5 perc után becrashelt. Lehet hogy azóta már javították, de megjelenéskor nem futott 200ezer forintos gépen.
25.
25.
delphijos
#24: Én nem erről beszéltem. :)

Amúgy szerintem egy jó monitor sincs általában beleszámolva egy pc árába sem. Ha igen, és csak 50-nek számolod ( közel sem gamer monitor ) akkor a gépre már csak 150 jut. ( Ha maradunk a 200e-nél.
24.
24.
Yanez
#23: Jó, de akkor a konzol árába is számoljunk bele egy minimum fullhd-s tévét. Én értem miről van szó, és még így is jobban megéri egy konzol, csak ugye öntsünk tiszta vizet a pohárba. :)
23.
23.
delphijos
#17: Azért a tényszerűség kedvéért attól még hogy nem nulláról építenéd a géped ( vagyis csak fejlesztesz ) attól egy 200 ezres gép még 200 ezres gép lesz. Max. nem 200 ezert költesz az ugradre-re. De ami megvan ( és megmarad ) még benne van az árában.... :)
21.
21.
Némelyikőtök úgy ír a pc-ről, mintha a sátán dobta volna piacra, rohadt nehezen lehet rajta játszani meg fél millió kell ahhoz hogy élvezhető formában tolhasd a címeket.
Csoda hogy be tudjátok kapcsolni egyedül a konzolt.
20.
20.
#19: Ja, biztos nehéz lehetett a steamben a letöltés gombra kattintani, majd elindítani.
19.
19.
frankdelgado
Amiért a leginkàbb örülök annak h megszabadultam a gamer pc től, az a SZARAKODÀS. Mindenki tudja miről beszélek. Most hanyattdőlök és jàtszok. A laptop meg minden màsra jó.
18.
18.
Stranger
#17: Még mai áraknál, nulláról nézve is simán összejön egy 200 ezres PC amin fut a FH3. Egy 11 (!!!felkiáltójel!!) éves proci így bírja:
https://www.youtube.com/watch?v=_H0Cm5lpQQs

De videokártyából sem kell vmi erős.
17.
17.
Yanez
#16: Mert pc-nél mindent úgy számolsz, mintha az embernek általában nincs otthon gépe és mindent a nulláról kell megvennie. Xbox-nál sem számolod be pl a TV-t, mert az- általában már van a- háztartásban. Nekem pl olcsóbb lenne egy jó gépet összerakni, mint egy XO-t venni, mert alig kell bele már valami. Ez csak egy példa.
16.
16.
PaprikaJancsi
15.
15.
delphijos
#10: Semmit se érdemes venni. Egy pakli Magyar kártyával is lehet játszani. És arra ott van exkluzív játéknak az ulti meg a snapszer.
14.
14.
greenmelon
#11: "egy 200ezres PC-n még nem fut el a Forza Horizon 3"

Miért nyilatkozol valamiről, ha nincs fogalmad róla?
11.
11.
PaprikaJancsi
#10: Azt tartsuk szem előtt, hogy egy Xbox 60ezer körül már beszerezhető, viszont egy 200ezres PC-n még nem fut el a Forza Horizon 3, ahhoz erösebb vas kell. Vagyis egy boxal sokkal jobban jár, ha netán nincs 250-300ezres PC-je.
10.
10.
Fooxfire
#9: PC re is kijön. Xbox-on semmi exklúzív cím nem jön ki már. Ami ott ki jön at be kerül a Windows store ba. Ha konzolt akarsz venni akkor ne tedd.
9.
9.
kamgecam
Ez kell hogy a franc essen belé. Azt hittem megúszom az xbox vásárlást de nagyon bejön ez a game.
7.
7.
Thor Vath
Kipróbáltam (kösz a kulcsot, Gamekapocs :) ), kétkedve álltam neki, tébláboltam, értetlenkedtem. Ám miután egy arc beszélgetésre “kényszerített” (nem tudta, mivel kell előkapni a fegyvert) és elkezdtünk (később már hárman) kommunikálni, navigálni, vitorlát kurtítani, hajókat támadni, kincset keresni, teljesen beszippantott a játék. Irgalmatlan hangulata van! Ezt tutira megveszem.
3.
3.
Kakaoo
Mi csapatban játszottuk és a játék lenyűgöző! Nehéz, fordulatos, izgalmas!
1.
1.
Gaboo77
Lehet nem én vagyok a célközönség... kipróbáltam tegnap.. engem elsőre nem győzött meg. Majd még nekifutok, de egy valami nekem hiányzik a játékból jelenleg: a cél, hogy minek csinálsz benne bármit is. De mondom ez egy rövid teszt volt, majd még ismerkedek vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...