Star Wars: Battlefront II - készül a Clone Wars DLC?

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 8.
  • Teaser
Link másolása
Habár nem volt túl bőbeszédű, a DICE egyik fejlesztője megerősített néhány izgalmas részletet a Star Wars: Battlefront II jövője kapcsán. Úgy tűnik, egy Clone Wars DLC is terítéken van a srácoknál.

A DICE sorait erősítő Dennis Brännvall a Star Wars: Battlefront II fórumán válaszolt néhány rajongói kérdésre, itt erősített meg három kulcsfontosságú részletet a játék jövőjét illetően. Nem volt éppen bőbeszédű, de kellemes csámcsognivalót adott a rajongóknak.

Az első kérdés arra vonatkozott, hogy tervezik-e a fejlesztők a Conquest átemelését a Battlefront II-be. Brännvall leszögezte, hogy világosan látják az igényeket, és tudják, hogy szükségük van a játékosoknak egy olyan játékmódra, amely egyszerre biztosítja nekik a hatalmas csatákat és a szabadságot. Azon dolgoznak, hogy ezt az igényt kielégítsék, hozzátette viszont azt is, hogy nem feltétlenül a Conquest lemásolása a legjobb mód erre.

Végül Brännvall megerősítette, hogy a testreszabási lehetőségek kibővítése és egy Clone Wars DLC is terítéken van náluk. Részletek helyett itt két "igennel" intézte el a választ, de sokaknak valószínűleg már ennyi is elég: a játékosok régóta követelik, hogy az animációs sorozat alapján is készítsenek extra tartalmakat a fejlesztők.

1.
1.
ollie92
Február 15-én jelentik be a második évadot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...