A Relic leveszi a kezét a Dawn of War III-ról

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 9.
  • Gyászhír
Link másolása
A fejlesztő egy nyilatkozatban erősítette meg, hogy nem támogatja tovább a Warhammer 40.000: Dawn of War III-at, mivel a vártnál kevesebb példány talált gazdára az RTS-ből. A tervezett bővítések már soha nem készülnek el.

Ne számítsunk új tartalmakra a Dawn of War III-ban. A Relic az Eurogamernek adott nyilatkozatában árulta el, hogy a stratégia támogatása megszűnik, miután a játék nem úgy teljesített a kasszáknál, ahogy azt a fejlesztő várta.

Bár az RTS stabil játékosbázissal bír, egyszerűen nem éri meg a továbbiakban új tartalmakat készíteni hozzá. A Dawn of War III egyfajta kísérlet volt arra a készítők szerint, hogy a valaha virágzó valós idejű stratégia műfaját visszahozza a köztudatba. Ez most nem sikerült.

"Mindez kemény lecke volt számunkra" - árulta el a Relic szóvivője. "Ha egy játék alulteljesít, a terveken módosítani kell. A Dawn of War III-ra egyszerűen nem alapozhatunk. Szorosan együttműködve dolgozunk a Segával és a Games Workshoppal a következő lépésünkön, miközben a hangsúlyt más projektekre helyezzük."

Rosszmájú énünk azt súgja, mindez várható volt. Ahogy azt a tesztünkben is írtuk, a Dawn of War III-ban nyoma sem volt az előző részek taktikai mélységének, és tartalmilag is elég szűkmarkú játék lett.

4.
4.
Ooorky
#3: Nekem ez már nincs meg, pedig a DoW első része volt az első eredeti játékom annyira tetszett (még díszdobozos gyűjtői is van belőle), második rész kifulladt ~3 hónap után hiába jöttek ki hozzá kieg-ek, alig játszottak vele.
Ingyen hétvégén kipróbáltam, de sokat elmond, hogy Age of Empires 2-vel átlagosan 9403-an játszanak, DoW 3-mal meg 386-an...

Ezért is különösen elszomorító, hogy a Relic készíti az Age of Empires 4-et.
3.
3.
sasncore
#2: Gratulálok neked, mint írták elég gyenge lett a játék, egyszerű, és gagyi. Meg van minden Dawn of War rész, köztük ez is. Ha ennyi tellik tőlük abba is hagyhatják.
2.
2.
Perseus84
#1: Varhato volt hisz mar nics sajnos kereslet az rts-ek irant. Elegek az agyatlan lovoldek
1.
1.
crytek
Várható volt azután hogy nem volt 1 év és ingyen szórták Humbleba (már aki tesz is érte) Jöhet még több ilyen ingyenes game szeretjük ezeket!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...