Sea of Thieves - elindult a harmadik bétateszt

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 2.
  • Korai verzió
Link másolása
A megjelenés előtt még egyszer belevethetitek magatokat a Sea of Thieves zárt bétájába: mától egészen vasárnapig minden önjelölt (és Xbox Insider-tag) kalózt vár a háborgó tenger.

Elmulasztottad a legutóbbi két bétatesztet, de Xbox Insider-tag vagy? Akkor itt az utolsó alkalom, hogy a premier előtt kipróbáld a Rare kooperatív játékát. A Sea of Thieves harmadik bétatesztje március 2-4. között tart majd Windows 10-en és Xbox One-on.

Miért van erre szükség? Egyrészt azért, hogy a fejlesztők tesztelni tudják a játék mögött álló szerverparkot, hogy a március 20-án esedékes megjelenésre minden klappoljon.

A részvételhez le kell töltened az Xbox Insider Hubot a Windows Store-ból, vagy az Xbox Store-ból, a főoldalon válaszd az Insider tartalmat, ezen belül is a Sea of Thievest vagy a Sea of Thieves Scale Test opciót. Kattints a Joinra, és máris indulhat a kliens letöltése.

A többieknek a karakter-testreszabási lehetőségeket taglaló előzetest mutatjuk meg:

3.
3.
Death-Wanderer
Hat, nem tudom..... eleinte vonzott a dolog de ahogy tapasztalom.... 80% ban làdàkat kell gyűjteni. illetve egyedül borzasztò uncsi. majd meg kiderül.....
2.
2.
markoci555
ezek se hallottak a nyílt bétáról...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...