Wipeout: Omega Collection - traileren a VR-frissítés

  • Írta: sirdani
  • 2018. március 28.
  • Letöltés
Link másolása
A mai naptól kezdve a teljes játék elérhető PSVR-ban is, új járművekkel és helyszínekkel, VR-ra szabott pilótafülke-nézettel, valamint valós 3D-hangzással. Az alapjátékkal rendelkezők számára az egész frissítés teljesen ingyenes.

A szikrázó neonhurkokon eszméletlen sebességgel keresztülszáguldó futurisztikus, lebegő gépek szerelmesei mától kezdve olyan új élménnyel lehetnek gazdagabbak, amire eddig még nem volt példa; belép a VR világába a Wipeout: Omega Collection.

Bár a Wipeout VR nem más, mint a 2017 júniusában megjelent csomag ingyenes DLC-je, amely csupán VR-támogatást biztosít a játékosok számára, mégis könnyen megeshet, hogy a közeljövőben az egyik legsikeresebb VR-címként fogjuk emlegetni. Videojátékos körökben ugyanis az egyik legnépszerűbb versenyzős franchise-ként tartják számon a Wipeoutot, amely a Sony számára is jelentős húzócím. Így, még ha nem is fogja alapjaiban megrengetni a VR-piacot, azt egészen biztosan jelzi, hogy a Sony komolyan gondolja az elsődlegesen PSVR-ra készített minőségi játékok támogatását.

A VR-élmény eléréséhez semmi másra sincs szükség, mint a korábban már megvásárolt Wipeout: Omega Collectionhöz kiadott frissítés feltelepítésére, és máris beléphetünk a technótól dübörgő 3D-s versenyvilágba.

Minden egyes korábbi játékmódot kipróbálhatunk a játék VR-verziójában is, legyen az akár a Campaign vagy Racebox, a játékot teljes mértékben kijátszhatjuk az elejétől a végéig. Ráadásként három új VR-exkluzív hajót is kapunk, melyek a HD, Fury és a 2048 néven lesznek elérhetőek, és mindegyikükhöz elérhető lesz a pilótafülkében elhelyezett, direkt VR-re szabott új kameramód.


A DLC a játék amúgy is remek hangvilágát is átértelmezi az új 3D-s hangzással, melyet az Addiktion - Shake It (Vieille Griffe Remix) számmal egészítettek ki. Azoknak sincs okuk a panaszra, akik egyelőre még nem rendelkeznek a játékkal, ugyanis a készítők bejelentése szerint hamarosan új demóval fogják megpróbálni vásárlásra csábítani az érdeklődőket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...