Sea of Thieves - így bővül a Rare kalózos játéka

  • Írta: szlav
  • 2018. április 14.
  • Letöltés
Link másolása
Nem kell már sokat várnunk a Sea of Thieves első tartalmi bővítésére. A The Hungering Deep névre keresztelt update májusban érkezik, de tervben van egy halom újdonság az év hátralévő részére is.

A Rare végre közzétette a Sea of Thieves sokak által várt roadmap-videóját, melyben beszélnek arról, hogyan tervezik a jövőben bővíteni a múlt hónapban megjelent kalózos játékuk világát. Természetesen az első hetekben minden erejükkel azon dolgoztak, hogy a játék minél zökkenőmentesebben fusson, és ne krepáljanak be a szerverek, most azonban, hogy többé-kevésbé sikeresen elhárították a komolyabb technikai problémákat és számba vették a játékosok visszajelzéseit is, időszerűvé vált, hogy beszéljenek arról, hogy mit hoz majd a jövő.

Az év folyamán heti szinten futnak majd különleges események, melyek új jutalmakkal, s néha új játékmechanikák bemutatásával gazdagítják majd a Sea of Thieves tárházát. Pontosan nem árulták el, hogy hogyan is néz ki majd egy-egy ilyen event, de utaltak rá, hogy így kívánnak majd életet vinni az olyan kevésbé látogatott helyekre, mint a felfedezetlen szigetek, vagy a tenger alatt rejlő ősi romok. A videóban megemlítették, hogy az ilyen eseményeken részt vehetünk majd a már meglévő voyage-ek mellett is, szóval valószínűleg afféle mellékküldetésekként kell majd gondolnunk rájuk.

A heti események mellett bejelentették a nagyobb content update-eket is. Ezek közül az első, a The Hungering Deep, szintén a jövő hónapban érkezik. Nem árt majd összeszedni egy tapasztalt csapatot, ugyanis egy vadonatúj, a számítógép által irányított fenyegetés leselkedik majd ránk. A címből ítélve mi arra tippelünk, hogy újabb vízi szörnyetegekre számíthatunk, vagy esetleg a Krakent pusztíthatjuk majd el, ezúttal véglegesen. Mindenesetre azt már biztosan tudjuk, hogy érkezik pár új játékmechanika (valószínűleg egy-két új tárgy képében), amelyek kifejezetten ezt a küldetést hivatottak segíteni. Akit pedig nem félemlít meg a mélység, annak egyedi jutalmak ütik majd a markát az esemény alatt.

A nyár során még két hasonló nagyobb frissítés érkezik. A Forsaken Shores egy új különösen veszélyes zónát hoz a játékba, ahol a környezethez illő új ellenfelek várnak majd minket. Ezután érkezik majd a Cursed Sails, amely egy harmadik hajótípussal bővíti a lehetőségeinket a Galleon és a Sloop mellett. Az említett három nagy tartalmi frissítésen felül érkezik még ismét három, hasonlóan terjedelmes update az év második felében. Ezek a csomagok egyébként mindenki számára ingyenesek lesznek, a rare-es srácok határozottan kijelentették, hogy nem akarják megosztani a játékosbázist azzal, hogy fizetőssé teszik őket. Ahogy említettük, mindezek mellett heti szinten futnak majd a kisebb eventek is, tehát úgy néz ki, hogy érdemes lesz később is vitorlát bontani.

A Sea of Thieves Xbox One-ra és PC-re jelent meg, tesztünket itt olvashatjátok. 

1.
1.
PaprikaJancsi
Jó is ha frissítik, mert már szükség van rá. Ezek az eventek érdekesnek tűnnek, remélem jó móka lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...