Az első Epic droppok a Burning Crusade-ben!

  • Írta: Myko Alto
  • 2006. október 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Igazán érdekes kis csemegére hivta fel figyelmemet Tetris barátom, ugyanis megmutatta nekem az első epic droppokat, amik a Burning Crusade-ben estek a minap!

Igazán érdekes kis csemegére hivta fel figyelmemet Tetris barátom, ugyanis megmutatta nekem az első epic droppokat, amik a Burning Crusade-ben estek a minap!

Amióta folyik a Burning Crusade zárt bétatesztje, eddig, a „non hard mode” insták nem dobtak epic cuccokat, de a legutóbbi patch hozott egy apró változtatást a játékosok számára. Immáron a 70+ szintü instákban elkezdtek potyogni az első lila felszerelések! Ezekről készült néhány screenshot, amiket megosztunk most veletek!


Sajnos az első epic droppok nem valami hűde nagy számok, mivel csak bracer-ekről és belt-ekről van szó, de azért már ez is valami! A statok viszont eléggé kedvezőek :)

7.
7.
Roly
FeroxX_Gosunak ajnálom a legutóbbi wowos híres hozzászólásom (tudod, amit csak a hordának szabad!)
6.
6.
raclal
Legalább druid dropok ezt szeretem :) és hamarosan mi is így fogunk lenni mert összehozzuk erre a szerverre is.
5.
5.
InGen
Megint gyökértúltengés volt, úgyhogy takarítottam egy kicsit.
4.
4.
Myko Alto
Mivel az országban rengeteg rajongója van a játéknak és mivel játéklap vagyunk, ezért ha valami fontosabb játékkal kapcsolatban kijön egy hír, ami mondjuk eléggé kuriózum (márpediglen ez az), akkor arról megpróbálunk minél előbb hírt adni.



Ha neked nem tetszik az adott játék, akkor ne olvasd el a róla szóló hírt, hiszen erre senki de senki nem kényszerít!!! Ha meg már elolvastad, akkor legalább tartsd tiszteletbe azt, hogy másoknak ez bejön és maradj csendben!
3.
3.
Leadran
Azért Én örültem volna egy Plate dropnak is a képek között^^



És igen..sok meló de egyszer nekünk is lesz T3 Rac^^
2.
2.
Myko Alto
Nagyon sok meló lesz az...
1.
1.
Myko Alto
Végülis, kezdésnek nem rossz... :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...