Sea of Thieves - ezt tartalmazza a Hungering Deep

  • Írta: szlav
  • 2018. május 24.
  • Letöltés
Link másolása
A tenger mélyén rejtőző óriáscápa nem csak a mítoszok szüleménye, a vadászatra pedig magunkkal vihetünk egy új hangszert, egy beszélőtölcsért és egy halom kozmetikai újdonságot is!

Jobban jársz, ha földön hálsz, a habok között jól vigyázz!

A hónap végén érkezik a Sea of Thieves első nagyobb tartalmi frissítése. A The Hungering Deep egy vadonatúj küldetéssorozattal érkezik majd, melynek során összetűzésbe keveredhetünk majd a tenger mélyén rejtőző óriáscápával! Addig sem árt vigyázni, hiszen a tenger már most felbolydult - a legutóbbi update óta egyre több cápatámadás észlelhető a nyílt tengeren.

Cápák királya - ő a legnagyobb, kezed, s lábad könnyen elhagyod!

A frissítést megelőzően már most is találkozhatunk a játékban "Merry" Merrickkel, aki Shark Bait Cove szigetén mesél a legendás bestiáról. Jobb, ha minél többet megtudunk a veszedelmes cápáról, hiszen még a végén mi is két falábbal kopogunk majd a fedélzeten. Merrick persze csak az első új NPC, aki ellátogat a szigetvilágba - a Bilge Rats nevű banda szintén a segítségünkre lesz, őket a kocsmában keressétek majd. 

Szóljon a kürt, verd bőszen a dobot, ha a Tolvajok Tengerén mások kincsét lopod!

Az útra mostantól magunkkal vihetünk majd még egy hangszert - a dobot. Kapunk egy jókora kürtöt is, ám ezt nem muzsikálásra használhatjuk majd. A beszélőtölcsér segítségével átkiabálhatunk a messzi hajókra is, gyakorlatilag megnövelve az in-game voice chat hallótávolságát. Ha nem vagytok túl beszédesek, akkor pedig az új zászlók segítségével messziről kinyilatkoztathatjátok a szándékaitokat. 

Tetoválás, vágott hegek - ettől kápráznak a szemek.

Sok-sok új kozmetikai opció is érkezik az új frissítésben. Mostantól kedvünkre válogathatunk magunknak tetkókat és sebhelyeket, de persze imádott hajónk is kap egy-két extrát. Az új hajófestés, orrdísz, valamint vitorlák kiválóan illenek majd a cápavadászathoz.

A The Hungering Deep május 29-én élesedik PC-n és Xbox One-on egyaránt. Az update egyébként egy saját oldalt is kapott, ahol részletesebben is megismerkedhettek a várható tartalmakkal.

7.
7.
daenath
Dobszora nyomatunk egy uj tetkot mikozben lengesuk a zaszlot es kurtbe ordibaljuk a tragarsagainkat...ez aztan a tartalom. Inkabb igyatok rumot, az legalabb meglatszik :D
1.
1.
Bnecne
Lesz itt tartalom a játékban az inside Xbox 3 részében mondták hogy ebben az évben 6 nagy tartalmi frissítés lesz szóval várjuk azokat is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...