Miami Street - a Microsoft ingyenes versenyjátéka

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microsoft Studios mindenféle felhajtás nélkül kiadott egy vadiúj free-to-play autóversenyt PC-re. A Miami Street a műfaj filmszerű oldalát hivatott bemutatni, így tipikus arcade gyorsulásos anyag, melyben kanyarodnunk sem kell.

Ha valaki egy új Forzát vár a Microsoft Studiostól, el kell, hogy keserítsük. A Miami Street nem kapott nagy csinnadrattát, ami nem véletlen: egy meglehetősen egyszerű játékról van szó, melyben Miami utcáin kell legyorsulnunk az ellenfeleket.

A fejlesztést a brightoni Electric Square végezte, ami a Studio Gobo testvérstúdiója. A free-to-play játék ezen a héten landol a Windows Store kínálatában, egyelőre csak néhány országból elérhető egy soft-launch keretei között - Magyarország nincs köztük.

A játékmenet lényegében ennyi: a gyorsuláshoz a bal egérgombot kell lenyomni, a fékezéshez pedig elég elengedni. A kocsi automatikusan kanyarodik - ilyen jelentéktelen dolgokkal nem is kell foglalkozni a sofőrnek. Kell egy kis idő a fékezéshez, a siker pedig azon múlik, hogy a megfelelő időben lépjünk a gázra. És persze van nitró is, mert miért ne?

A Miami Street csak Windows 10-re érhető el, ám nem játszhatunk vele a végtelenségig, meg kell várni, míg az energiánk regenerálódik. Ezt persze valódi pénzért váltható arannyal felgyorsíthatjuk, mint valami mobilos címben. Az autók amortizálódnak is, így javítanunk is kell őket. A játék egyjátékos módban üzemel, viszont vannak achievementek és felhőmentés is.

8.
8.
markoci555
7.
7.
mojohnny
Ez most komoly??? Az hittem, hogy elmúlt már április 1....
6.
6.
Blyan000
Nálam az van, hogy jelenleg nem vásárolható meg... :D
5.
5.
mestermagyar
#4: De érted. Szerintem ha a hírt írók kicsit a saját megítélésüket is beleviszik, akkor tudják hogy ez a drag racing cím annyira nem érdemel itt karakterekkel betöltött fehér hátteret, mint ahogy a többi, sok esetben népszerűbb, többszáz darab ugyanilyen tudású cím sem.
4.
4.
Csoki80
#3: Elvileg mobil játékoldal is, szerepel a címlistában ;-)
3.
3.
mestermagyar
Az a játék nem érdemel meg egy hírt egy nem-mobil játékoldalon.
2.
2.
Teljesen ingyenes kis játék egy-egy 10 perces szórakozásra. Szerintem ez egy teljesen jópofa dolog. És hát igen, van nitró, mert miért ne? Más játékokban is vannak dolgok, mert miért ne?
1.
1.
razorka777
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...