Fallout-bejelentést teasel a Bethesda

  • Írta: fojesz
  • 2018. május 29.
  • Teaser
Link másolása
Újabb bejelentésre készül a Bethesda, ezúttal ráadásul a Fallouthoz kapcsolódik majd a Nagy Hír. Hogy miről lehet szó pontosan, azt persze még csak nem is sejtjük, a teaser kampány mindenesetre biztatóan indul.

Először a Twitter-oldalán, majd a Twitchen indított streamben kezdett el teaselni a Bethesda Game Studios egy Fallouttal kapcsolatos bejelentést. A teaser kampány éppen úgy rajtol, mint legutóbb, a negyedik rész bemutatkozása előtt, vagyis egyelőre a Please Stand By üzenet hivatott felcsigázni a rajongókat.

Azt persze nem tudjuk, hogy mire készülnek a srácok, és azt sem, hogy mikor sütik el a bejelentést. A kampányból kiindulva egy vadonatúj rész is benne van a pakliban, de persze ne zárjuk ki azt sem, hogy az idén tízéves Fallout 3 kap egy remastert, esetleg a negyedik részt fogják portolni Switchre.

Ha egy kis szerencsénk van, a Bethesda a Rage 2-höz hasonlóan már a napokban ellövi a meglepetést, legrosszabb esetben pedig június 11-én hajnalban, a cég E3-as buliján tudjuk meg, hogy mi a teaser tárgya.

38.
38.
Juha
#29: Nem hinném, szerintem ők ezt "visszalépésnek" gondolnák, pedig én is szeretném, ha visszatérne az eredeti érzet.
37.
37.
Hab
#36: Meg azt hogy 20 évvel az atom bombák után megnyitották kapujukat. Én örülnék ha legalább co-op lenne benne, de kétlem. Szerintem nagyjából azt kapjuk mint a 4. részben, csak remélem hogy a párbeszéden javítanak, illetve a speech skillnek több értelme lesz, ami befolyásolja a sztorit. Far Harbor-ban ezt már jól megoldották.
36.
36.
hadzsime
John Denver - Country Roads megy alatta. Lehet hogy Virginiában fog játszódni?
Egyébként a Vault 76-ről nem sokat ír a wiki, csak annyit, hogy 500 lakója van és ott kivételesen nem kísérleteztek a lakókon. Remélem, hogy singleplayer lesz és nem valami online fos.
35.
35.
hadzsime
Őőőőő, a streamen már mutatják a dolgot. Fallout 76.
33.
33.
Formula1fanatic
Mennyire esélyes egy Fallout 5 a TES 6 előtt? Meg ehhez már illene az új motor is. Jó lenne egy Obsidian féle Fallout a 4. rész elemeire építkezve komolyabb RPG-vel.
32.
32.
#30: De, en igen, tuti az lesz, valami hulladek pay to win...
31.
31.
CitromH
#30: A sheltert is a fallout 4 show (vagy minek hívjam) keretén belül jelentették be mellékinfóként. Senki nem számított rá. Nem gondolom, hogy egy mobilos játéknak csapnak bármilyen teasert. Az pofára esés lenne nekik is és nekünk is. Bár ki tudja. Lehet, hogy csak a reményt akarom életben tartani, hogy hátha születik egy élvezhető Fallout is nemsokára :D
30.
30.
Mortis
most komolyan, senki más nem számít valami mobilos vagy free-to-play szutyokra? pedig szerintem az a legvalószínűbb.
29.
29.
CitromH
Remélem valami felülnézetes cucc lesz, az első két részhez hasonlóan.
28.
28.
delphijos
#4: Sose értem ezt a hisztit. Kb 1 csillió játék jelenik meg ( gyanítom mindre nincs is időd ). Mit zavarnak a remasterek ? Senkinek se kötelező megvenni. Valószínűleg a stúdiók se azokra számítanak akik vagy az eredit se szerették, vagy rongyosra játszották. Jóval kevesebb idő ezeket kihozni, biztos lehetsz benne hogy nem lenne ugyanennyivel több "új" játék.
27.
27.
Formula1fanatic
Mekkora kész lenne, ha kiderülne hogy a TES6 jelenik meg csak a Fallout Please Stand By üzenettel teaselik :D
26.
26.
Hab
Kotaku szerint nem remake, hanem vmi ami új irányba viszi el a sorozatot, de nem akarják lelőlni a poént előre.
25.
25.
CitromH
#1: A fallout 3 az tetszett. A story része szerintem jó volt. A fallout 4-et pedig még mindig tolom. Preorder volt és még a mai nap is fent van a gépen. Talán a felét meg is csináltam annyira le tudott kötni a szuper története, és az izgalmas párbeszédek. A gyönyörű táj meg a változatos küldikről ne is beszéljek .... ..... .............. .. wtf.
23.
23.
adamsfamily
#4: Egyetértek.De a bethesda az elmúlt években másból se élt,csak ezekből.A skyrim-et is hányszor kiadták.
22.
22.
medson
Csak térjenek vissza az NV s fejlődési rendszerre és hagyják ezt a mass effekt es dialog rendszert mert nagyon nem áll jól a játéknak szerintem.
20.
20.
Ooorky
#18: Ja, az mondjuk tényleg über szar.
18.
18.
Hab
#17: Nem a statok kukázására gondoltam, hanem a jelenlegi fejlődési rendszerre. Ők is így hívták a F4 bejelentésénél, ezért hívtam így :P
17.
17.
Ooorky
#16: Kek, SPECIAL egy idős a Fallout-tal, a VATS a fölösleges baromság amit a bethesda belerakott, mert rájöttek az F3 fejlesztése közben, hogy ez így nagy kupac sz*.
15.
15.
kastorhun
Én az egyik részével se játszottam, de a 3. és az NV tetszik.
Én arra tippelnék hogy a 3. részét remasterelik.
Pedig vannak olyan játékok amelyek tényleg rászorulnának.
12.
12.
Hab
Szerintem nem 5. rész jön, hanem egy spin-off.
10.
10.
hadzsime
#4: Tőlem nyugodtan. Én nem olyanra gondolok, ahol kicserélnek két textúrát és kész.
9.
9.
Mr.Dead
#5: Kétlem, tekintve hogy azt nem is az alap csapat csinálta, hanem valami külsős csapat (obsidian talán)
8.
8.
kamgecam
#4: Az el de igényes REMAKE-ek jöhetnek bőven!!!
7.
7.
kamgecam
Fallout 3 remake-nek nagyon örülnék.
5.
5.
csabuszflash
Szerintem pedig egy uj rész lesz hasonloan a new vegashoz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...