Humble Bundle-ben az ArmA-játékok

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 30.
  • Akció
Link másolása
Az utóbbi években meglehetősen a háttérbe szorultak a realisztikus, taktikai FPS játékok. Az új Humbe Bundle ezen próbál meg némileg változtatni; viszonylag olcsón juthatunk hozzá az ArmA-franchise remekeihez.

Megérkezett a Humble ArmA 2018 Bundle, mely a Bohemia Interactive népszerű háborús franchise-zát hozza el mindenki számára rendkívül kedvezményes áron. A szokásos módtól némileg eltérően négy különböző árkategóriában gondolkodhatnak az érdeklődők.

Az 1 dolláros sávban az ArmA: Cold War Assault, az ArmA: Gold Edition és az ArmA Tactics játékokat szerezhetjük be. Amennyiben újabb címekkel is szeretnénk próbát tenni, érdemes a második kategóriára vetni egy pillantást; 15 dollárért cserébe megkapjuk az ArmA 3 játékot a Karts, Helicopters és Marksmen kiegészítőkkel.

Ha az átlagnál többet fizetünk – ami a cikk írásának időpontjában már közelít a 16 dollárhoz –, magunkénak tudhatjuk az ArmA 2-t a British Armed Forces, az Army of the Czech Republic és a Private Military Company add-onokkal, illetve az Operation Arrowhead standalone kiegészítővel.

A legdrágább kategóriában az eddig felsorolt játékok mellett az ArmA 3: Apex címet viselő, 2016-ban megjelent, többek közt egy új szigetet, frakciót és co-op kampányt tartalmazó kiegészítőt vehetjük meg 20 dollárért. Az ajánlatok június 12-ig érhetőek el.

6.
6.
mestermagyar
#2: Hát többen szokták tolni bármilyen pontján a napnak, mint bármely jelenleg elérhető Battlefieldet.
4.
4.
crytek
Sajnos az Arma 3 olyan mint a GTA 5 ebből akarnak megélni 50 évig...sosem lesz olcsó. Még várunk vele.
2.
2.
Derivel
Azért látszik, hogy mennyire szeretik az emberek ezeket a játékokat, ha az átlagár magasabb, mint a 2. Szint.
Meg is értem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...