Ejtőernyős játékmód is lesz a Battlefield V-ben

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 1.
  • Hír
Újabb információk láttak napvilágot a Battlefield V-tel kapcsolatban. A DICE háborús játékának vadonatúj Airborne játékmódját a második világháborúban alkalmazott taktikai módszerek ihlették.

A Twitter-bejegyzésben bejelentett játékmód során a támadó csapat ejtőernyővel fog belépni a csatába, és céljuk az ellenséges tüzérség megsemmisítése lesz. A védekező csapat feladata az ágyúk megmentése lesz bármi áron.

Battlefield V bejelentése során a DICE munkatársai eddig egy kompetitív játékmódot mutattak be, sokat beszéltek a Grand Operations módról, mely a Battlefield 1-ből ismert, a Conquest és Rush keverékeként működő Operations mód továbbfejlesztését jelenti. Ennek a része lesz a battle royale-szegmens is.

Ugyan már számos világháborús játékban találkozhattunk ejtőernyős játékmódokkal – gondoljunk csak a Medal of Honor: Airborne-ra –, ilyen méretek mellett azonban még sosem: egy egész csapatnyi, akár 32 játékos ejtőernyőzése mindenképpen ígéretes élménynek tűnik.

A Battlefield V egyébként október 19-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt.

14.
14.
Sandic1994
Egyébként ez az ejtőernyős mód nem hangzik rosszul. A Medal Of Honor Airborne játékot imádtam anno, jó, hogy ezt a részét visszahozzák a játéknak.
13.
13.
Sandic1994
Nem vagyok sem Cod, sem Bf fan. Ugyanúgy játszom mindkét gyártó játékaival ha tetszik, mint ahogy kihagyom, ha nem. Nem próbáltam még a WW2-t sem, mert még nem volt elérhető olyan áron, amennyit adok max egy játékért, de később megveszem, mert érdekel a VH téma (valószínűleg a BFV is erre a sorsa fog majd jutni).
Egy VH-s játékot, amit elvileg megtörtént események alapján dolgoznak fel, nem szeretném, ha teleraknának mindenféle lézerfegyverekkel, csillagrombolókkal, action man figurákkal, meg NERF pisztolyokkal, amiben még meg is változtathatod a szivacs színét a skinekkel, csak hogy több tartalom legyen benne (nyilván szándékosan túloztam el),mert ez legalább annyit elvehet az élményből egyeseknek, amennyit esetleg másoknak hozzáad.

A reveal trailer alapján a rajongók több, mint fele ki volt akadva, szerintem nem véletlenül. Nem azért szerette volna a többség, hogy a 2. VH legyen a téma, hogy utána Modern Warfare-t kapjunk történelmi helyszíneken. Ahogy mondjátok, egy trailerből nem lehet megítélni egy egész játékot, de a trailer lényege pont az, hogy kedvet hozzanak a játékhoz, és elsőre ez nem biztos, hogy sikerült. Remélhetőleg az E3-ra összedobnak egy ennél jobbat.

Leírtam a megoldást, csináljanak egy játékmódot, ami tényleg a háborúban használt fegyverekkel és járművekkel futna, mindenféle modern köntös nélkül, akkor mindenki boldog lenne.
5.
5.
Razielhu
Van egy eredeti ötletem: Mi lenne ha ejtőernyővel ugranánk ki 100an egy repülőből a térkép különböző pontjaira? :O
4.
4.
Dave567
#2: Ez se segít rajta, akkor is csak egy szutyok Bf marad, rengetek hibával..
2.
2.
Sandic1994
Egy magyar srác csinált egy másik trailert a játékhoz, a World of Tanks és a War Thunder játékokat használta inspirációnak, szerintem sokkal jobb, mint az eredeti.

https://www.youtube.com/watch?v=GQnsfk1Bgxo
1.
1.
friiboy
Ezt a trailer után elég sokan várták és tényleg nagyon jónak hangzik! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...